PLAĆAĆE SE DRAKONSKE KAZNE Zabrana za električne trotinete! Evo šta donosi nova odredba!

Traži se od lokalnih vlasti da na vidljivim mestima objave saobraćajna pravila za trotinete.

Električni trotinet
Električni trotinet, Foto: Alo/Masanori Jošida

Milano je zabranio rad firmama koje iznajmljuju električne trotinete sve dok se jasnim propisima ne utvrde pravila korišćenja tog prevoznog sredstva, prenose italijanski mediji.

Odredbom od 4. juna predviđa se da se trotineti mogu voziti u Italiji samo u pešačkim zonama, na pešačkim i biciklističkim stazama, kao i u područjima gde je brzina ograničena na 30 km/h.

STRAŠNA PROGNOZA METEOROLOGA ZA JESEN! Na Balkanu će biti JAKE KIŠE I POPLAVE, a jedan mesec će biti najgori! Srbiji se sprema scenario od pre tri godine!

BOLOVI POSTALI SVE JAČI I UČESTALIJI Slađana nije stigla do valjevske bolnice! Ovo je bio treći porođaj! Drama se odigrala u autu, pored supruga

Traži se od lokalnih vlasti da na vidljivim mestima objave saobraćajna pravila za trotinete, prenosi Hina.

Idite u crkvu, ispoštujte OVAJ OBIČAJ i sačuvaćete porodicu!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 08:40 Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave svetog prepodobnog Isakija, Dalmata i Fausta.

Prva firma za iznajmljivanje trotineta pojavila se u Milanu u oktobru 2018. godine, a od proleća ove godine počelo je da radi još šest novih, što je trend i u drugim evropskim gradovima.

SRBIJA SE SUOČAVA SA OZBILJNIM MANJKOM RADNE SNAGE Ovo zanimanje trenutno je najtraženije! Gazde nude platu od 700 evra, ali NIKO neće ni da čuje!

Krajem jula Milano je u pešačkim zonama električnim trotinetima dopuštao brzinu od 6 km/h i zabranio im kretanje po trotoaru, uz kaznu od 26 evra.

Bonus video

Helikopter na Novom Beogradu

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi