Vodoinstalater
Printscreen
Vodoinstalater

Printscreen

Foto: Printscreen

Tom Harvi (28) je prvo osvojio “porše 911 Karera 4 GTS”, vredan 110.000 funti, na onlajn takmičenju 2017, zajedno sa 20.000 funti gotovine. On je prošle nedelje prodao svoju nagradu zbog deopozita za kuću, da bi svega dva dana kasnije ponovo osvojio svoj automobil iz snova, ovaj put “Makan S” vredan 50.000 funti, plus dodatnih 20.000 u kešu.

Pročitajte još:

HOROR NA SVADBI U SRBIJI "Na grob je došla žena sa tortom..." Grobar rekao Milanu da zove domaćina slavlja, ispričao mu užas, a tek onda je usledio šok!

- Mora da sam jedan od najsrećnijih ljudi na planeti u ovom trenutku – rekao je Harvi.

On je za drugu nagradu saznao dok je bio sa ocem Bilom u Eseksu na kursu za vodoinstalatere.

Vodoinstalater

Printscreen

Foto: Printscreen

- Otišao sam sa kursa pravo za “porše” u istočnom Londonu. Nisam mislio nijednom da ću pobediti, a kamoli dva puta – priznao je Harvi.

Zemljaci se uz molitvu opraštaju od Sajme (21), njeno telo na putu ka rodnoj Srbiji! (FOTO)

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 14.10.2019. 18:27 Sajma Bećković (21), državljanka Srbije, poginula je u sredu 9. oktobra u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Francuskoj, u blizini granice sa Luksemburgom. Sajma Bećković, Foto: Facebook printscreen Loklani mediji su preneli da je Sajma tog kobnog dana krenula na faklutet kada se kolima, pod još nerazjašnjenim okolnostima, sudarila sa autobusom jednog francuskog prevoznika.

Bonus video

Incident tokom protesta taksista na Savskom trgu