"OTVORENO PISMO" DEČAKA (6) UČITELJICI " "Vi ste prevarant i ići ćete u pakao, pravi pakao, a nova frizura vam je grozna, baš grozna" (FOTO)

Pismo je započeo tako što ju je ljubazno oslovio sa "Draga gospođo Džons"

Škola
Škola, Foto: Alo/Dejan Briza

Šestogodišnji Izaija iz Hjustona nije mogao da oprosti učiteljici, koja je, po njegovom mišljenju, bila nepravedna prema njemu. Gospođa Džons ga je uhvatila da priča sa školskim drugom i oduzela mu određeni broj "kolibrića" (cvetića) koje je ranije sakupio.

Dečak je zbog toga odlučio da joj napiše pismo i otvoreno kaže svoje mišljenje.

Pismo je započeo tako što ju je ljubazno oslovio sa "Draga gospođo Džons". U uvodu je napisao da ga je uhvatila da priča s drugarom Konorom, a zatim osuo paljbu.

"Draga gospođo Džons,

Pošto ste mi uzeli 25 kolibrića samo zato što sam pričao s Konorom, što i nije nešto jer imam samo šest godina i ne mogu da ćutim sve vreme, vi ste lopov i prevarant i ići ćete u pakao, pravi pakao, i gorećete, jer ste lopov. Vredno sam radio i u crkvi sam samo molio Boga da vas što pre otera u pakao, a nova frizura vam je grozna, baš grozna", napisao je mališan.

"Štern" prenosi da je koleginica sa posla dečakove majke postavila fotografiju pisma na Fejsbuk, gde je podeljena 50.000 puta. Ona je rekla da je Izaijina majka pozvana na razgovor u školu, a kako se cela priča završila nije poznato.

Povezane vesti

  • Korisnik: Goga
    25/02/2020 - 18:23
    Ma kako da ne dte samo napisalo, roditelji su.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

                            

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi