Dete
screenshoot/Youtube
Dete

screenshoot/Youtube

Dete, Foto: screenshoot/Youtube

Natalija Grejs Barnet, koja pati od oblika dvarfizma, usvojena je iz Ukrajine 2010. godine, ali su je 2013. njeni usvojitelji ostavili kada su se preselili iz Indijane u Kanadu. Navodno je imala šest godina kada je usvojena.

Kristina i Majkl Barnet uhapšeni su zato u septembru ove godine zbog zlostavljanja dece.

Oni su rekli da su ubeđeni u to da Natalija nije imala devet godina kada su je ostavili, već da je imala 22 godine. Tvrde i da je ona odrasla osoba sociopata koja se godinama maskirala kao dete i pokušavala da ubije članove njihove porodice.

PROČITAJ JOŠ:

Sada ovaj par čeka nastavak suđenja a svi se i dalje pitaju da li je Natalija punoletna ili je dete. Ona insistira na tome da joj je samo 16 godina. Sada živi sa drugom američkom porodicom koja ju je primila nakon što su je Barnetovi napustili. U svom prvom intervjuu pred kamerama ona je u emisiji "Doktor Fil" rekla da njeni bivši usvojitelji lažu i da ona jeste bila dete kada su je ostavili.

Njen intervju će biti objavljen sutra.

- To nije istina! To uopšte nije tačno. Samo želim da ljudi čuju moju stranu -rekla je Natalija.

Ona i njena nova usvojena majka Sintija Mans takođe su insistirale na tome da se podvrgne skeniranju kostiju kako bi se dokazalo koliko je stara.

Sintija je takođe rekla da se, uprkos navodima Natalijine prve posvojiteljske porodice, ona i njen suprug nisu brinuli oko toga što će je dovesti u svoj dom gde će biti sa ostalom decom.

- Od nas se očekuje da pomognemo. Moj suprug i ja smo usvojili tu decu. Ko bi to uradio ako ne mi? - rekla je ona.

Pokušavala da ih ubije?

Porodica Barnet je tvrdila da žive horor film "Siroče" u stvarnom životu, u kojem dobronamerni američki par usvaja strano siroče samo da bi kasnije otkrio da je ona sociopata koji pokušava da ih ubije.

Barnetovi su tvrdili da je Natalija pokušala da ubije njih i njihove sinove. Ostavili su je u stanu u Indijani - tri godine nakon što su je usvojili - gde je, kako kaže, izdržala godinu dana dok policija nije otkrila nju i njenu priču. Barnetovi tvrde da su 2010. godine zapravo usvojili tinejdžerku koja je imala i menstruaciju i stidne dlake.

Kažu da bi ona stajala nad njima dok su spavali i crtala slike na kojima je prikazala ubistvo cele njihove porodice.

Prema njihovim rečima, ona je razmazivala krv po zidovima i ogledalima i, kako tvrdi Kristin, pokušala je da se udari strujom.

- Dogodilo nam se upravo ono o čemu je snimljen film "Siroče", crtala je slike govoreći da želi da ubije članove porodice... Znali smo da je zateknemo kako stoji pored nas usred noći, nismo mogli da spavamo, morali smo da krijemo oštre predmete. Videla sam je kako stavlja izbeljivač, ili sličnu hemikaliju u moju kafu. Kada sam je pitala što to radi, rekla mi je"pokušavam da te otrujem". Mediji me ocrnjuju kao zlostavljača deteta, ali tu se ne radi ni o kakvom detetu. Natalija je žena, ona ima menstruaciju, zube odraslih osoba, nikada nije narasla niti dva centimetra, što se ipak događa i kod dece patuljastog rasta - tvrdila je Kristin.

Dalje, ona tvrdi da je oni nisu napustili, već smestili u plaćeni stan nakon što su joj kupili odeću i nameštaj i pobrinuli se da ima markice za hranu. Rekli su joj da ne odlaze od nje u Kanadu, već da bi neko od njihove druge dece mogao da nastavi obrazovanje.

Porodica Barnet tvrdi i da su je oni već podvrgli skeniranju kostiju koje je sugerisalo da je ona rođena 1989. godine.

BONUS VIDEO: