lopov uhvaćen u krađi
reddit/u/oldsouliving
lopov uhvaćen u krađi

reddit/u/oldsouliving

lopov uhvaćen u krađi, Foto: reddit/u/oldsouliving

U prodavnici 711, vlasnik te radnje je uhvatio jednog mladića tamne kože kako u svojim džepovima ima dosta slatkiša i grisina koje je hteo da ukrade.

PROČITAJTE JOŠ:

ĐACI SPREMAJU ŠTRAJK ZBOG TESTOVA IZ MATEMATIKE! "2016. bilo je zahtevno, 2017. savladivo, 2018. lako, a 2019. PRETEŠKO"

IMA 125 GODINA, A SIN MU IMA 8! Puši cigarete k'o besan, veliki je ženskaroš, a ovo je tajna njegove dugovečnosti!

DAO SVOJ ŽIVOT DA SPASI DRUGE! Maksa se BACIO U VATRU da otvori vrata spasa u zapaljenom ruskom avionu! Rusija stoji mirno pred njegovim telom!(VIDEO)

 

On je video na kameri da taj mladić nešto smera, kada je premotao kameru primetio je da je u svoje džepove strpao slatkiše.

Odmah je otišao da se obračuna sa njim i zatražio mu je da sve što ima u džepovima da isprazni i stavi na pult. Mladić je krenuo da vadi slatkiše i grisine, da bi vlasnik radnje Džej, naredio prodavačici na kasi da zove policiju.

"Upitao sam ga zašto radiš ovo? Ti kradeš od mene." - bio je besan Džej, ali kada je čuo razlog lopova on je ostao u neverici.

"Gladan sam, kradem zbog sebe i brata koji me čeka ispred" - kada je rekao da je gladan cela situacija se promenila! "To nije bila regularna krađa koja inače bude već je ovo bilo nešto drugo" - rekao je Džej i dodao:

"Ako si gladan daću ti hranu. Nemoj da pokušavaš da kradeš ove slatkiše, žvake i ostalu lošu hranu, zato što to neće zadovoljiti tvoju glad. To je beskorisno!" - rekao je Džej koji nije imao predstavu šta je uradio.

Džej je uradio stvar za koju je mislio da je dobro učinjeno delo, ali nije znao da je imao posmatrača koji je sve to objavio na Fejsbuku gde je postalo veoma brzo viralno!