Škola, đaci
Alo!/ Dejan Briza
Škola, đaci

Alo!/ Dejan Briza

Škola, đaci, ILUSTRACIJA Foto: Alo!/ Dejan Briza

Deca kriju neopisivu znatiželju, pogotovo kad se radi o razumevanju sveta oko njih. Čim im podstaknete tu znatiželju, njihova prirodna reakcija je iskrena, a vrlo često i urnebesna.

Mogu da vas pitaju "zašto", o svemu na ovom svetu, a religija nije izuzetak, pogotovo kof onih koji su odgojeni u hrišćanskim porodicama.

Pročitajte još:

Kada je jedna učiteljica u SAD zatražila od učenika trećih razreda osnovne škole da napišu pismo Bogu, dobila je vrlo zanimljive i duhovite rezultate (pitanja).

- Dragi Bože, kladim se da ti je jako teško da voliš svu decu na svetu. U mojoj porodici su samo četiri čoveka i ja to nikad ne bih mogao - piše jedan.

- Dragi Bože, hvala ti na malom bratu, ali ja sam molio za psa - piše drugi.

Gej usvojio devojčicu sa Daunovim sindromom! Odbilo je preko 20 porodica, a onda je Luka rešio da je spase!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 26.09.2019. 18:33 Šta vi mislite o ovome? Daunov sindrom, usvajanje, Foto: Printskrin * Devojčlcu zbog Daunovog sindroma niko nije hteo da usvoji * Luka je oduvek hteo da ima porodicu iako je homoseksualac i devojčicine poteškoće u razvoju mu nisu predstavljale problem * Godinama volontirao u napuljskoj crkvoi gde je dosta radio sa osobama sa invalidtetom Devojčicu Albu, koja ima Daunov sindrom, niko nije žeeo da usvoji i odbilo ju je čak 20 porodica, Luka Trapanes odlučio je da joj pruži dom.

- Dragi Bože, predobro je kako uvek uspeš da namestiš zvezde na prava mesta - navodi još jedno dete.

- Kako si znao da si Bog? - pita se jedan.

- Dragi Bože, jesi li stvarno hteo da žirafa izgleda kao slučajna nesreća - pitala je Norma.

Jednu devojčicu interesovalo je ko crta linije oko država.

- Dragi Bože, kako to da nisi izmislio neke nove vrste životinja u poslednje vreme? Još imamo samo stare vrste... - kaže nezadovoljni Džoni.

- Možda se Kain i Avelj ne bi ubijali toliko da je svako imao svoju sobu. Taj sistem funkcioniše s mojim bratom - kaže Lari.

- Dragi Bože, otišao sam u crkvu na venčanje i usred crkve oni su se poljubili. Je li to ok? - pita se još jedan dečak.

- Dragi Bože, molim te da staviš još jedan praznik između Božića i Uskrsa. Ništa se dobro ne događa u to vreme - piše.

- Dragi Bože, znam otkud dolaze bebe, barem mislim. Iz mamine utrobe, a tata ih stavlja tamo. A gde su pre toga? Držiš li ih u raju? Kako siđu dole? Moraš li da se brineš za sve njih prvo? Molim te, odgovori mi na pitanja, uvek mislim na tebe - napisala je Suzan.

- Dragi Bože, od svih ljudi koji rade za tebe. Petar i Jovan su mi najbolji - bio je iskren Rob.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!