Suđenje Presuda Zakon Pravda
Shutterstock
Suđenje Presuda Zakon Pravda

Shutterstock

Suđenje Presuda Zakon Pravda, Foto: Shutterstock

 Tako je taj nemenovani advkat tražio od suda da presudi da ga roditelji i dalje podržavaju, dok njegovi advokati su tokom porodičnog sudskog ročišta citirali zakone koji se odnose na brak i decu.

Zanimljivo je da 41-godišnji nezaposleni advokat trenutno živi bez stanarine u stanu u centralnom Londonu u vlasništvu njegovih roditelja. Takođe su mu platili i sve račune za komunalne usluge, ali očigledno to jednostavno za njega nije bilo dovoljno dobro!

Roditelji su ga finansijski podržavali tokom godina i, donekle, i dalje to čine , rekao je sudija James Munbi u sudskoj presudi. "Dozvolili su mu da živi u stanu u centralnom Londonu, čiji su oni registrovani vlasnici i u odnosu na koji su donedavno plaćali račune za komunalne usluge."

Pravda Suđenje Presuda Sud Pravosuđe

Shutterstock

Pravda Suđenje Presuda Sud Pravosuđe, Foto: Shutterstock

"U poslednje vreme odnos između podnosioca tužbe i njegovih roditelja - naročito, čini se, njegovog oca - pogoršao se i finansijska podrška koju su spremni da ponude znatno se smanjila. Njihov stav karakteriše kao da je naizgled takav da je, zapravo - nezavisno o tome ili nesvesno - negovao svoju zavisnost od njih poslednjih 20-ak godina - s posledicom da je, tako se kaže, sada potpuno zavisan od njih ".

Pročitajte još: