Planeta Zemlja
Youtube printscreen
Planeta Zemlja

Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Ne, ovo nije još jedan tekst sa teorijom zavere, već je jedan od korisnika društvene mreže Tviter do detalja objasnio zašto se u špilu karata nalaze baš 52 karte.

Pročitajte još:

REVOLVER DRŽAO U ORMARIĆU! Dečak (15) se ubio pred celim razredom - pesmu o njemu slušali su milioni, a uništila je njegove roditelje!

FRIŽIDER NA SAJMU KOŠTAO PREKO 35.000 EVRA Na prvi pogled ništa vam neće biti jasno, ali kad vidite slova pored njega, svaka sumnja će biti otklonjena! (FOTO)

- 52 karte u špilu simbolizuju 52 nedelje u godini - 4 znaka simbolizuju 4 godišnja doba - crvena i crna boja su dan i noć - ako se sabere vrednost svih karata (Ace = 1, J = 11, Q = 12, K = 13) dobije se broj 364 + džoker = 365 - napisao je on.

Sinoć se u prestonici dogodila čudna stvar, a niko nije primetio!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 11.11.2019. 08:50 Noć u Beogradu je bila relativno mirna, a dogodila se samo jedna lakša saobraćajna nezgoda, kažu iz Hitne pomoći. Foto: Alo!/ Vladimir Marković * Mirna noć u Beogradu * Dogodila se samo jedna lakša saobraćajna nezgoda * Hitna pomoć imala je 102 intervencije - Noćas je u gradu bila samo jedna saobraćajna nesreća, lakše su povređena dva čoveka, rečeno je iz Hitne službe.

Da li Vi verujete da karte zaista predviđaju sudbinu i da se u njima mnogo toga krije?

Bonus video

Čudo u Manastiru Tumane