Kupovina
skrinsot tik-tok
Kupovina

skrinsot tik-tok

Kupovina, Foto: skrinsot tik-tok

Čovek je objasnio kako je uspeo da uštedi vreme u kupovini, i taj trik je podelio na Tik Toku, gde je poznat pod imenom @1980sgamer.

Umesto da spakuje sve namirnice u plastične kese nakon što plati, ostavlja sve u kolicima i kreće prema automobilu gde zapravo i izvršava ovaj trik. U klipu koji je pregledan 14,2 miliona puta na platformi društvenih mreža, može se videti kako u kolica ubacuje razne namirnice, napisavši: "Samo ubacujte hranu kao i obično".

Zatim započinje postupak naplate, stavljanjem svih predmeta na pokretnu traku. Sledeći korak je važan - ne uzima kese, nego ostavlja u kolicima: - Vidite, svi ljudi troše vreme pakujući namirnice - dodao je. Umesto toga, ponovo sve ubacite u kolica i krenite ka kolima.

- Da bi vam ovaj trik uspeo, trebaće vam dve korpe za veš - napisao je. A ono što treba je samo da razvrstate hranu i tako ćete je začas prebaciti u kuću.

Otkako je video postavljen, lajkovan je 3 miliona puta i dobio je više od 33 hiljade komentara impresioniranih gledalaca koji su jedva čekali da isprobaju trik kada budu išli u kupovinu. Neki komentari su glasili: - Vi spašavate planetu ne koristićei plastične kese. - Zaista mi se sviđa. Svi automobili bi trebali da imaju mesta za to. - To je dobra ideja.

@1980sgamer

This is the best grocery shopping hack yet! It just keeps getting better. #aldishopping #bagless #laundrybasket #plasticbags ♬ original sound - Matt

 BONUS VIDEO:

 .

Pročitajte: