POTPUNI PREOKRET U ISTRAZI! Svi su mislili da je Aleksandra medved odvukao u pećinu da bi ga pojeo, istina je MNOGO GORA! (VIDEO)

Prošle nedelje u svetskim medijima je odjeknula vest da je Rus Aleksandar spasen posle mesec dana provedenih u medveđoj jazbini nakon što mu je predator slomio kičmu i ostavio ga kao zalihu hrane.

Aleksandar
Aleksandar, Foto: screenshoot

Lovci koji su, navodno, pronašli Aleksandra mislili su da je telo mumificirano, ali su brzo shvatili da je čovek još živ. Na objavljenom snimku se vidi da je njegovo telo prekriveno suvom krvlju i zemljom, a koža potpuno bela, ali on ipak pomera ruke i govori da je preživeo mesec dana u jazbini tako što je pio sopstveni urin.

Međutim, potraga za identitetom nesrećnog čoveka utvrdila je da je Aleksandar hospitalizovan u Kazahstanu i da ga nikada nije napao medved, piše britanski "San".

Lekari u Kazahstanu tvrde da je Aleksadar bio pogođen hroničnom psorijazom, kožnim stanjem koje ima i Kim Kardašijan i koje ga je ostavilo praktično unakaženog.

Nove slike 41-godišnjaka sada su otkrivene i drastično se razlikuju od onih na kojima je čovek nalik mumiji. Fotografije snimljane pre kožne bolesti prikazuju Aleksandra koji pozira i igleda potpuno zdravo.

On je prošlog meseca primljen u bolnicu zbog nelečene psorijaze i otvorenih rana, rekao je doktor Rustam Isaev.

- Bio je u depresivnom stanju. Zanemario je svoju psorijazu i u takvom stanju je doveden. Prošle nedelje ga je njegova majka odvela kući - dodao je.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi