mlada, venčanje, plakanje
Shutterstock, ilustracija
mlada, venčanje, plakanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Većina devojaka sanja o svom venčanju i venčanici. Haljinu koju će nositi tog svečanog dana probaju i po nekoliko puta, kako bi bile sigurne da će sve biti "pod konac" kada stanu pred mladoženju. Ali, jednoj mladi je sve to upropastila svekrva...

Devojka po imenu Trejsi podelila je svoje iskustvo na Redditu, navodeći da je svekrva Đina nikada nije volela, a još manje joj se sviđala ideja o venčanju u Kolumbiji.

- Konstantno se žalila zbog cene avioprevoza, veličine moje venčanice, zbog toga što gosti neće moći da dođu, što bi moj muž potencijalno mogao da se zarazi malarijom, činjenicom da niko u Kolumbiji ne govori engleski - napisala je Trejsi o svojoj svekrvi.

Preporučujemo:

O njihovom odnosu govori i to što se svekrva žalila na veličinu njenog vereničkog prstena, njihove kuće, pa je čak komentarisala i mladinu kilažu. Nekoliko dana pred venčanje, Đina je boravila u kući mladenaca, a dok su joj oni nameštali sobu u kojoj će spavati, ona se iskrala i probala mladinu venčanicu!

- Krenula sam do toaleta i zatekla svoju svekrvu kako pokušava da navuče venčanicu preko glave. Viknula sam 'šta, dođavola?', a ona je odmah počela da govori, 'O bože, o bože'.

Svekrva je odgovorila kako je zapravo samo želela da joj učini uslugu i da bude sigurna da će joj odgovarati?!

- Rekla je da je probala haljinu kako bi bila sigurna da će meni odgovarati. Ali, da je odgovarala njoj, meni sigurno ne bi. Jer, upravo sam imala finalnu probu i venčanica mi je bila kao salivena.

Da stvar bude gora, Trejsi tvrde da joj je svekrva uništila haljinu – pokvarila je rajsferšlus, a ostao je i trag njene obuće dok je pokušavala da se uvuče u haljinu... Umesto da se izvini i pokuša da popravi stvar, sverkva je ovoj devojci još održala lekciju zbog toga što je dala veliki novac za venčanicu.

Na kraju je platila da se sredi ono što je upropastila na venčanici, a Trejsi kaže da to nije uradila "ne bih je nikad više pustila u kuću, ovo nije bila slučajnost". Ova ispovest je privukla brojne komentare na Redditu, a svi se slažu da je svekrva užasno postupila...

Pročitajte još: