Studentkinja
Twitter printscreen
Foto: Twitter printscreen

Studentkinja Zoi Okslej z Sinsinatija profesoru je u e-mailu poslala referat, no nakon što je stisnula “send” uočila je grešku koju ni ona, a ni profesor neće tako skoro zaboraviti.

Pročitajte još:

Tokom pisanja referata Zoi je na vrhu napisala da je referat namenjen profesoru koji je lud, jer se nije mogla setiti njegovog imena i prezimena. Planirala je pre slanja to promeniti, no zaboravila je.

Čim je shvatila svoju grešku, profesoru je poslala novi e-mail, ovog puta s izvinjenjem.

- Posramljena vam pišem ovaj e-mail. Kad sam počela pisati referat, pisala sam na predlošku. Nažalost, nisam se mogla setiti vašeg prezimena pa sam napisala nešto potpuno neprofesionalno. Nameravala sam to promeniti pre predaje referata, no zaboravila sam - napisala je.

Ispostavilo se da profesor Džon Hendel, kako se zaista zove, do e-maila izvinjenja nije imao pojma šta piše u referatu jer ga još nije bio ni pogledao. Naravno, kad je video izvinjenje morao ga je pogledati, a potom je sve što je dobio od Zoi objavio na Tviteru.

- Najpre sam pomislio "Hvala, svejedno, nije strašno". Onda sam pogledao šta je napisani - napisao je na Tviteru.

I Zoi je na Tviteru podelila svoju grešku, a njihove objave skupile su stotine hiljada lajkova i desetine hiljada retweetova.

Ugledni hirurg ubio Ivonu tokom se*sa! Namazao pe*is kokainom, razlog je bizaran!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 17.10.2019. 09:13 Osuđen na devet godina zatvora. Foto: Alo/ Masanori Jošida Načelnik Klinike za plastičnu hirurgiju u Halberštatu (Nemačka) osuđen je na devet godina zatvora nakon što je prouzrokovao smrt žene koja se predozirala kokainom na njegovom polnom organu.

- Iako je ovo postala viralna šala, i dalje je najneprijatnija stvar koja mi se dogodila - rekla je Zoi za The Enquirer i dodala da će do daljnjeg izbegavati profesora Hendela.

Bonus video

Sudar na uglu Bulevara kralja Aleksandre i Kumanovske ulice