PROSIDBA KAKVU NIKO NE ZASLUŽUJE Stavio je kutijicu za prsten pred nju, a kad je otvorila UGLEDALA JE OVO! Izazvao bes žena širom sveta (VIDEO)

Nema razloga za ljutnju, realno je simpatično.

prosidba
prosidba, Foto: Youtube/ romeoplank

Doveo je devojku na romantični piknik u prirodi, i posle opuštenog razgovora pripremio joj malo iznenađenje. Izvadio je belu kutijicu za prsten, pružio joj je i rekao da je otvori. Bila je uzbuđena, pomislivši da je unutra verenički prsten, kojim će je zaprositi, ali kada je otvorila kutijicu ugledala je golo dupe sa kojeg su upravo svučene farmeke usmereno pravo ka njenom licu. Uz to, začuo se i zvuk prdenja. Devojka se naljutila, gurnula bezobraznika i smesta napustila mesto događaja, a on je raširio ruke i zbunjeno gledao za njom.

 

Reč je o reklami za šaljivi proizvod "The Moon Ring", koji se može nabaviti za 15-ak dolara. Naravno, na prvi pogled baš i nije zgodan za upotrebu u slučaju da stvarno planirate da zaprosite devojku, mada je moguće da romantika danas i nije zaista nestala, već je samo promenila oblik. Na videu koji možete videti, uz osnovni skeč prikazane su i situacije iz stvarnog života u kojima je "stvarnim" devojkama uručivan ovaj "prsten". Njihove reakcije nisu nimalo žustre... Naprotiv, svaka se nasmejala, bez traga ikakve ljutnje, uključujući i onu koja je ovaj poklon dobila za vreme romantične večere! Ipak, većinska reakcija žena širom sveta koje su gledale ovaj klip bila je negativna.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi