varanje, muž, žena, brak
Shutterstock, ilustracija
varanje, muž, žena, brak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Nakon što su izgovorili sudbonosno "da" i završili slavlje sa rodbinom i prijateljima, na red dolazi i prva bračna noć, koja za sve mladence predstavlja nešto najlepše.

Ipak, ova žena ne može se pohvaliti time, jer je svoju prvu bračnu noć provela u suzama.

- Venčali smo se na Karibima. Bilo je jako romantično i lepo, sve dok na red nije došla prva bračna noć. Tokom seksa on je izgovorio ime druge žene! Provela sam ostatak večeri u kupatilu, plačući - rekla je žena koja nije otkrivala svoje ime.

- On se sada stalno izvinjava i tvrdi da to nije ništa značilo, ali ja znam da ima prijateljicu koja se zove tako kako je mene oslovio. Mislim da se ništa između njih ne događa, ali celo vreme mi se to vrti po glavi. Bilo je grozno.

Čak i kada gledam fotografije sa venčanja, sve mi se vraća. On želi da se pretvara kao da se ništa nije dogodilo, ali ja to ne mogu - rekla je ova mlada. Psihoterapeut kome se obratila, savetovala je ovu damu da ne treba zbog toga da bude ljuta na muža, već da proba da se ponovo veže za njega:

- Kratk spoj u našem mozgu događa se bez ikakve logike, posebno kada smo pod pritiskom, a taj dan je zaslužan za napetost. Volite ga i on voli vas, a i ne verujete da vas je prevario. To je sve što je važno. Kada god pomislite na tu situaciju, počnite da razmišljate o lepim trenutcima s venčanja. Vratite se na početak. Držite se za ruke, ljubite, ponovno se povežite kako biste vratili strast - rekla je psihoterapeut.

Pročitajte: