Melisa Salihović
Youtube/ xwwwJoKeRwwwx
Melisa Salihović

Youtube/ xwwwJoKeRwwwx

Melisa Salihović, Foto: Youtube/ xwwwJoKeRwwwx

Pre otprilike sedam-osam godina pravi hit na youtube-u je bio klip u kojem je jedno srednjoškolsko odeljenje iz Bosne uskraćeno za kvalitetnu ekskurziju.

PROČITAJTE JOŠ:

NI REČ O POLITICI: MINISTAR ZORAN ĐORĐEVIĆ ZA "SPORT PLUS" Uz "Ramštajn" trčim i udaram!

ZVEZDA U SUBOTU GOSTUJE ČUKARIČKOM Delije, možete kupiti ulaznice i na svom OMILJENOM MESTU

JOKIĆ OBJASNIO AMERIMA: OVO JE STARI SRPSKI LEK Uhvatio se sa saigračem za međunožje USRED MEČA i počeli da skaču! Izlečen je (VIDEO)

Dve učenice su imale posebno interesantne izjave, a Melisa Salihović koja je rekla sada već kultnu rečenicu "Kisla mi je glava (gloova), ljudi" ušla je u legendu.

Danas posle toliko godina Melisa izgleda odlično i sigurno joj je drago što je taj period njene slave ostao u prošlosti, pošto je i tada davala izjave kako joj ne prija sve to naročito. To je posebno došlo do izražaja kada se proširila Balkanom vest o njenom navodnom samoubistvu, jer ju je ta vest potresla i obeležila na poseban način. Srećom, sada je to sve iza nje.

DEVOJKA SKINULA ODEĆU, DA LI JE MOGUĆE DA OVO RADI KOD DRVETA?! Najbizarnija scena Beogradskog maratona, trkači je gledaju u čudu, ONA MRTVA 'LADNA (FOTO)

Iako i dalje volimo ponekad da se podsetimo Melisine simpatične reakcije ono što je sigurno jeste da je retko kome bila namera da je uvredi. Nadamo se da je i ona to shvatila na pravi način.