Restoran
Alo!/Vladimir Marković
Restoran, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Pročitajte još:

"ŽIVOT BI TI PROPAO AKO BI SE UDEBLJALA" Upoznali su se na forumu o anoreksiji, a onda je nagovorio da pobegne od kuće: Terao me na s*ks u kavezu za pse!

INCIDENT U VIŠOJ TEHNIČKOJ ŠKOLI ZABELEŽEN KAMERAMA Nastavnik terao učenika da napusti čas zbog neprimerenog ponašanja! Ovaj divljački nasrnuo na njega (VIDEO)

 

 

 

- Rekla mu je da smo je zbilja oduševili i odlučila je da nam svima plati večeru, šta god poželimo da naručimo - ispričala je jedna od maturantkinja, Tereza De Leon.

 

Kad su saznali za njen gest, brzo su došli da joj zahvale i za uspomenu su se zajedno slikali. Fotografiju je nakon toga Tereza podelila i na svom Tviteru uz jednu napomenu.

KRV TEČE ULICAMA VENECUELE U protestima četvoro mrtvih, 300 povređeno! Sud izdao nalog za hapšenje jednog od lidera opozicije!

- Nikad nisam mislila da će se to dogoditi nama. Kad smo seli i naručili pića, konobar se vratio i rekao da je ova neverovatna žena rekla da smo je oduševili i da nam je svima platila večeru. Za nas jedanaest - rekla je ushićeno ona.