Sara primetila osip po nogama, prvo mislila da ima HIV, a onda otkrila pravu istinu

Tri meseca trajala je njena agonija dok konačno nije saznala razlog osipa - u pitanju je korona virus.

Sara Čerčil
Sara Čerčil, Foto: Printskrin/Facebook

Sara Čerčil (36), mama iz Dorseta, zapanjila se kad je na svojim nogama videla osip. Lekari su joj rekli da bi to mogao da bude kancer krvi ili čak HIV virus, ali ispostavilo se da je u pitanju korona virus.

Mesecima se Sara mučila sa misterioznim osipom i pokušavala da sazna od čega joj je izbio. Prve simptome osetila je krajem februara - bili su to ubrzan rad srca i kratak dah. Potom joj je osip izbio po rukama i nogama.

U to vreme Engleska je imala tek 15 registrovanih slučajeva infekcije korona virusom, a Sara nije imala ni temperaturu ni kašalj, pa nikome nije padalo na pamet da bi to mogao da bude korona virus. Ispostaviće se da je bila jedna od prvih zaraženih u zemlji.

Nakon pretrage i pregleda, lekarima nije bilo jasno šta se to dešava sa njom, pa su posumnjali na kancer krvi ili na HIV. Sara je, preplašena da će umreti, već počela da traži ko bi pruzeo brigu o njenom devetogodišnjem sinu kada ona umre.

Tri meseca trajala je njena agonija dok konačno nije saznala razlog osipa - u pitanju je korona virus.

- Bilo je strašno. Ja i dalje ne znam koji su mi sve organi oštećeni usled korona virusa. Zato pišem o ovome. Želim da upozorim ljude da simptomi mogu da budu različiti - kaže mlada mama.

Povezane vesti

 • Korisnik: Zaza
  13/06/2020 - 12:51
  Korona sigurno nije ,a HIV verovatno jeste posto ga ovaj virus sadrzi.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi