deca, priče, basne, igra
Shutterstock
deca, priče, basne, igra

Shutterstock

deca, priče, basne, igra, Foto: Shutterstock

Roditelji dele neke od najstrašnijih priča koje su im ispričala njihova deca, a koja se očigledno mogu setiti jezivih uspomena iz svojih 'prošlih života'.

Nit , koji je objavljen juče, 5. aprila, već ima više od 10.000 komentare. Morali smo pročitati neke od najstrašnijih priča do sad.

"Moja baka ima priču iz vremena kada je moj otac imao 2-3 godine. Jednom joj je rekao da se skoro rodio, ali da je bio previše bolestan i da je umro te da se morao vratiti kasnije. Ispostavilo se da je moja baka imala najmanje jedan spontani pobačaj pre nego što se on rodio, što je verovatno bilo zbog urođenih mana uzrokovanih lekovima koje je uzimala u to vreme", napisao je jedan korisnik.

Drugi se prisetio priče o prijateljici, mlađoj sestri, koja je bila odlučna da je bila u skijaškom selu koje je porodica posećivala, uprkos tome što nikad pre nije bila tamo.

„Cela porodica je bila na večeri u restoranu u skijaškom selu, u kom su nedavno kupili vikendicu. Sestra mog prijatelja čim su ušli rekla je „Znam ovo mesto. Moja majka i ja smo ovde slikali. “ Na šta joj je majka odgovorila: "Nikada ranije nismo bili ovde, kako to mislite?" odgovorila je sa „Ne. Moja majka od ranije. Nekada smo je ovde slikali “, objasnio je korisnik.

Nastavili su: 'Porodica je očigledno bila pomalo izbezumljena, ali nije puno razmišljala o tome jer je bila prilično mlada i mislili su da se samo zeza.'

Stvari su se jezivo okrenule kada je porodica kasnije razgovarala sa konobaricom.

„Devojčica je ponovo odlučno spomenula kako je tamo slikala, a konobarica je otkrila da je to zapravo bio umetnički studio dugi niz godina 1900-ih, ali da je pretvoren negde početkom 2000-ih u restoran. Nepotrebno je reći da je ceo sto, uključujući i konobaricu, dobio trnce i izgubio reči “, rekao je korisnik.

Drugi roditelj rekao je da su sina nazvali po njegovom dedi, koji je preminuo tri godine pre nego što se rodio.

„Moj otac je godinama pumpao gorivo na lokalnoj benzinskoj pumpi. Moj sin je jednog dana video kako se vozi jedan od naftnih kamiona i nastavio da priča o tome kako pumpa benzin na benzinskoj pumpi. Odmah mi je to čudno jer nikada ranije nismo razgovarali o tome. Ima samo 3 godine ", rekao je korisnik.

Jedna korisnica je podelila priču koju je njen mlađi brat često pričao kao dete.

"Moj mali brat kada je bio mali rekao je da je bio u džungli i spašavao životinje i jednog dana je morao da odluči da li će ostati sa životinjama ili će doći živeti s nama. Odabrao je nas, ali je moju mamu podsetio da ne može zauvek ostati. Samo na kratko. Umro je prošlog januara sa 26 godina ", napisao je korisnik.

Drugi je objasnio kako se njihov mlađi brat seća se njihovog kućnog ljubimca, koji je preminuo otprilike godinu dana pre nego što se rodio.

Imao sam brata koji je preminuo od raka mozga. U to vreme imali smo mačku koja je bila divlja i jednostavno smo znali da se nešto dešava. Bila je zla prema većini ljudi, ali s njim je bila nežna. Uhvatio bi je za šape i ona bi to jednostavno pustila ", rekao je korisnik.

„Pa otprilike tri godine nakon što je brat umro, moji roditelji su dobili još jedno dete. Još jedan dečak. Imao je oko tri godine kada je mojim roditeljima rekao o beloj, smeđoj i crnoj mački koja mu je dopustila da je uhvati za šape. Umrla je otprilike godinu dana pre njegovog rođenja ', objasnili su.