Rođeni u petak su puni ideja, a u sredu duhoviti. Šta znači kada ste rođeni u subotu?

Saznajte nešto o sebi što vam može biti od koristi

kalendar
Foto: Shutterstock

Proverite kog dana u nedelji ste rođeni i pročitajte šta otkriva o vama!

Koji dan ste rođeni?

Ukupan broj glasova: 438

  • Ponedeljak: 12% (53)
  • Utorak: 12% (54)
  • Sreda: 7% (30)
  • Četvrtak: 20% (87)
  • Petak: 11% (47)
  • Subota: 24% (104)
  • Nedelja: 14% (63)

Ponedeljak

Atraktivni ste i volite da budete lepo obučeni. Vredni ste, posvećeni poslu, taktični i promišljeni. Aktivni ste i ne volite da sedite kod kuće i izležavate se. Odličan ste prijatelj i imate razvijenu intuiciju.

Utorak

Šarmantni ste i elegantni. Kreativni i uživate u životu bez obzira na iskušenja. Ponekada ste nepredvidivi. Ne volite da se svađate. Umete da motivišete ljude da ostvare svoj cilj. Saosećajni ste, velikodušni i pouzdani.

Sreda

Duhoviti ste, nesebični i uživate u svakom trenutku života. Iskreni ste i odani, pa vam se prijatelji poveravaju. Topli ste, brižni i pažljivi, pa vas je lako povrediti.

Četvrtak

Duhoviti ste i veseli, uvek imate razumevanja za tuđe probleme. Druželjubivi ste i velikodušni. Ambiciozni ste, a zahvaljujući tome uspešni u poslu koji obavljate.

Petak

Uvek ste puni ideja, pa je zabavno družiti se sa vama. Uz mudrost i samopouzdanje to vam pomaže da uspete u poslu i životu. Ko emotivni partner ste odani i brižni. Uvek ste doterani.

Subota

Šarmantni ste i seksi zbog čega ste veoma privlačni suprotnom polu. Prema porodici ste veoma pažljivi, ali i emotivnom partneru. Ambiciozni ste i ne odustajete lako dok ne ostvarite cilj.

Nedelja

Vesela ste i optimistična osoba, ali ste veoma ozbiljni kada se radi o važnim životnim ciljevima. Osećajni ste, pažljivi, trudite se da usrećite ljude. Radoznali ste, vredni i spremni da naučite nešto novo. Zato stalno napredujete!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi