Penis muškarac gaće stid sram toalet
Shutterstock
penis

Profimedia.rs

Ilustracija: Profimedia.rs

Endrju Vordl (44) rođene je sa retkim poremećajem, u kojem se mokraćni mehur i mokraćovod razvijaju van tela. LEkari su mu mehur i mokraćovod vratili u telo, ali zbog ovog poremećaja nikada mu nije napastao penis.

Ovaj ugostitelj iz Mančestera je zbog ovog problema bio toliko očajan, pa je pre nekoliko godina pokušao da se ubije, ali su ga spasili u poslednji čas.

 

Čak je i od svojih najbližih prijatelja skrivao da nema penis, ali i od devojaka s kojima je pokušavao da bude u vezi.

Ipak, nakon 44 godine on je stigao nadomak rešenja svojih muka! Lekari mu upravo završavaju rekonstrukciju polnog organa!

Operacija košta 50.000 funti, ali je Endrju imao sreće da troškove snosi Nacionalna zdravstvena služba Velike Britanije.

Hirurzi su mu prvo uklonili kožu, mišiće i nerve s podlaktice, kao i deo vene iz noge, te od toga napravili polni organ.

Potom su mu ugradili specijalnu pumpu koja će mu omogućiti postizanje erekcije pritiskom na prekidač koji se nalazi u testisima.

U trbušnoj šupljini se nalazi kesica s fiziološkim rastvorom koji je zadužen za punjenje penisa tečnošću, kao što se puni krvlju kod normalne erekcije. Ponovnim pritiskom na prekidač erekcija se prekida i tečnost se vraća u kesicu.

Nakon što njegov novi penis bude napravljen, on će za deset dana moći konačno da ima seks, a nevinost će izgubiti sa svojom dugogodišnjom devojkom Fedrom Fabian.

- Veoma sam uzbuđen. Proveo sam 44 godine bez penisa i nosio sam se s time što ne mogu voditi ljubav. Trebaće mi malo vremena da se uhodam. To će mi omogućiti da se osećam kao deo društva - rekao je presrećni Endrju.

- Osećam se dobro jer su mi dali lekove protiv bolova, ali siguran sam da će kasnije malo boleti. Osećam se drugačije. Vrlo sam svestan da u meni postoji neka robotika, ali čini se kao deo mene. Sada sam polučovek, polurobot, poput bioničkog čoveka. Čak ću moći imati erekciju i kada sam pijan - našalio se Endrju iz bolničkog kreveta.