VENČANJE NA KOJEM SU SVI PLAKALI Prvi ples zbog kog će vam stati knedla u grlu. Nije sve kako izgleda, gore je (VIDEO)

Planovi su im se promenili u času

Najtužnije venčanje
Najtužnije venčanje, Foto: Youtube Printscreen

Lisa i Robert planirali su svoje venčanje iz snova sa puno gostiju, hrane, pesme i plesa. Ali njihovi planovi su iznenadno promenjeni.

Par je odlučio da održi venčanje u bolnici kako bi Lisin prvi ples bio poseban onako kako ga je zamišljala. 

Jednog dana mlada više nije bila zainteresovana za bilo kakve velike planove. Odlučila je da venčanje neće održati u velikoj sali kao što su zamišljali, takođe nije više želela ni veliki broj gostiju.

Umesto toga želela je da venčanje bude značajno za njenu i Robertovu porodicu, posebno za njenog tatu.

INTERNET PRŠTI! POJAVIO SE NEVIĐENI HIT! Žena došla kući ranije, ljubavnica završila na prozoru! Kamera sve snimila! (VIDEO)

Lisin otac je primnjen u bolnicu zbog raka. A venčanje bez njenog oca bila je poslednja stvar koju je ona želela. Nakon svega on je bio osoba koja joj je podarila život, naučila je da vozi bicikl i podržavala je kroz dobre i loše trenutke njenog života. Ona je razmišljala o tome kako da i njen otac prisustvuje venčanju i onda je došla do ideje koja bi rešila sve - Lisa i Robert će se venčati u bolnici u kojoj je smešten njen otac.

Lisa nije mogla da zamisli svoje venčanje bez njega, tako da su ona i Robert svoje zavete razmijenili u bolničkoj sobi njenog oca. I posle toga zaplesali su zajedno njen prvi ples.

Mladić u 19. potpuno oslepeo! Majka očajna, njena borba tek počinje

AUTOR: Guardian/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 05.09.2019. 20:49 - 05.09.2019. 21:08 Ko bi pomislio da može dovde da dođe Kuhinja, Foto: Alo!/Masanori Jošida Mladić (19) iz Bristola u Velikoj Britaniji zauvek je izgubio vid nakon što je godinama jeo isključivo krompir (pomfrit i čips), hleb i mesne prerađevine.

- Rekla sam mu, tata želim svoj prvi ples sa tobom - odgovorio mi je: - Ali ja ne mogu da plešem - na šta sam mu odgovorila - I ne moraš, plesaćemo rukama - izjavila je Lisa za CBS.

Gledajući ove slike nemoguće je suzdržati suze. Način na koji Lisa i njen otac gledaju jedno drugo je prelep i ispunjen ljubavlju.

SNIMAK O ŠUNTAVILU JE UKLET?! Tihomir iz sela Majur otkrio jezivu sudbinu glavnih junaka iz 1999! A onda se našao neko da pošalje poruku Klintonu... (VIDEO)

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi