Spavanje Mamurluk PIjanstvo
Profimedia
Spavanje Mamurluk PIjanstvo

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Mamurluk je jedan od vaših najgorih neprijatelja i baš ume da pokvari utisak posle dobrog provoda. Jedan mladić je otkrio lek za mamurluk tako što je godinama isprobavao sve živo. Evo šta mu je jedino pomoglo.

Čovek je proveo čitavih 10 godina istražujući ovu problematiku i napokon je otkrio lek za mamurluk. Rešio je da ga podeli sa vama.

- Godinama sam ispitivao kako mogu da se otarasim ove napasti. Probao sam sve varijante od živih jaja do plivanja u hladnoj vodi poput polarnog medveda i bukvalno ništa mi nije pomoglo.

Istina je da se lek za mamurluk nalazi u vašoj apoteci, a to je gomila sastojaka koje morate da uzmete.

Posle alkoholisanja, a pre spavanja obavezno popijte mlečnu vodicu koja je kao melem za jetru. Zatim uzmite amino-kiselinu i poboljšajte svoj imuni sistem N-acetilcisteinom.

Jako je važno da popijete i B1, B6 i B12 vitamine koji će ubrzati vaš metabolizam kako bi se alkohol što pre izlučio.

A sad vam predstavljam pravi dar od Boga kad je mamurluk u pitanju - tamjan!

Pročitajte još:

Tamjan ima antiinflamatorni efekat na telo i sprečava sve moguće zapaljenske procese, čime smiruje sluzokožu gastro-intestinalnog trakta, ali i krvne sudove - objašnjava ovaj momak.

Mnogi su pokušali da nađu jedinstven lek za mamurluk, ali su se zaustavili samo na lekovima koji poboljšavaju san ili lekovima koji poboljšavaju lučenje alkohola iz tela.

Sada je napokon otkrivena kombinacija lekova koja pomaže posle dobrog provoda. Jedini problem je da se setite da popijete sve to.