Prostitutka, seks, prostitucija
Shutterstock, ilustracija
Prostitutka, seks, prostitucija

Shutterstock, ilustracija

Prostitutka, seks, prostitucija, Foto: Shutterstock, ilustracija

Čaršav je zatim vezala i krenula iz sobe. Tako natovarena spuštala se niz stepenice i spoticala, a onda sačekala da se vlasnik vile nakratko udalji s recepcije.

Prema snimku videonadzora u holu vile i u dvorištu objekta, njena upornost da ostvari svoj lopovski naum i borba dok vuče i spotiče se izaziva i smeh i zgražanje. Šteta? Oko 1.300 evra. I neopisiva količina zaprepašćenja koju su jutro posle, kad nje i gosta više nije bilo, doživeli vlasnici tog luksuznog smeštaja.

Nakon inicijalne ljutnje vlasnik je nesvakidašnju krađu prijavio policiji koja je nakon nekog vremena ušla u trag kradljivici preko muškarca koji je sobu unajmio. I tada je policija otkrila da je 46-godišnjakinja, osim što se fokusirala na krađu, bavila i najstarijim zanatom na svetu pa je sankcionisana za oba dela.

- Kako vreme prolazi, kad pogledam snimak, smejem se. Ljutnja i bes su prošli jer je cela situacija tragikomična. Pa, ta je žena vukla ceo inventar sobe u čaršavu niz stepenice preko dvorišta sve do ulice. Padala je i spoticala se. Pretpostavljam da je sve to utrpala u neki auto. Ispraznila mi je celu sobu u kojoj su ostali samo nosači kreveta, a u kupatilu tek šolja i umivaonik. Kad je ujutro otključala da počisti, sobarica je ostala zabezeknuta i ponavljala je: 'Pa šta je ovo?' Nismo mogli da verujemo da je ama baš sve odneseno - ispričao je za Jutarnji list vlasnik elitnog smeštaja.

Komentari (1)

Maki

01.06.2020 14:07

To je prava sobarica, sve ostavila cakum pakum :)