SVEMIRSKI PORTAL U PUSTINJI? Pronađen misteriozni predmet u Americi! (VIDEO)

Misteriozni metalni predmet visok više od 3,5 metra pronađen je u zabačenom delu pustinje u Americi.

Monolit, Amerika, Foto: Printscreen/YouTube

Zaposleni u Zavodu za zaštitu divljeg života u državi Juta, primetili su ovaj obelisk iz helikoptera kada su pošli u prebrojavanje ovaca u ovoj oblasti.

"To je bilo nešto najčudnije što sam ikada video tokom svih ovih godina letenja“, rekao je pilot Bret Hučings za KSL TV.

"Primetio ga je jedan od biologa dok smo preleteli tačno iznad njega. Rekao je "Joj, hej, hej, okreni se, okreni se! Tamo je nešto čudno, moramo da pogledamo!", ispričao je pilot i nastavio:

"Šalili smo se da ako neko od nas iznenada nestane, onda se svi ostali da potrčimo za tim".

Pomislili su, kaže, da je reč o nečemu što je NASA postavila ili nešto slično. zaglavila gore ili nešto slično. Da li odbijaju satelite od nje ili nešto slično?"

Izgledalo je kao nešto što je čovek napravio.

"Možda je delo nekog umetnika novog talasa ili velikog fana naučno-fantastičnog filma 2001. "Odiseja u svemiru", dodao je, pozivajući se na scenu u filmu Stanlija Kjubrika 1968. kafa majmuni u pustinji otkrivaju metalni monolit.

Takođe, ispod objavljenog snimka, nizali su se komentari u kojima se sugeriše da je reč o delu vanzemaljaca, svemirskom portalu pa do džinovskog punjača za telefon.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi