DA LI JE MOGUĆE?! STRUČNJACI SUMNJAJU NA JEDNO Preko "Google Earth" otkriven misteriozni objekat kako izviruje ispod leda na Antarktiku (FOTO/VIDEO)

Naučnici su zainteresovani da ispitaju o čemu se radi.

Antarktik, svetleći objekat, Foto: Youtube/Printscreen

Antarktik se pokazao kao neiscrpnan izvor mnogih misterioznih otkrića zanimljivih lovacima na NLO koji pokušavaju detaljno da analiziraju slike sa "Google Earth" kako bi dokazali postojanje vanzemaljskog života.

Video koji prikazuje navodni "leteći tanjir" usidren u vodama Antarktika na snimcima "Google Earth" kruži internetom i uveliko je pokrenuo nagađanja o njegovom vanzemaljskom poreklu.

Tajanstveni sjajni objekat prvobitno je uočio argentinski istraživač Marčelo Irazusta, koji je još pre nekoliko meseci snimak objavio na svom Jutjub kanalu, ali je o videu tek sad pokrenuta debata entuzijasta iz svih krajeva sveta.

- Na slikama se vidi srebrni kružni predmet koji nema veze sa ostatkom površine. To je očigledno veštački predmet i vrlo je sličan klasičnim letećim tanjirima - primetio je Marčelo Irazusta.

Mnogi ljubitelji NLO-a požurili su da izraze svoje divljenje otkriću, sugerišući da je objekat prečnika najmanje 12 metara.

- Dobar ulov, zapravo me zanima da li neki vladini službenici već sada kreću na tu lokaciju da bi uklonili predmet - komentarisao je jedan korisnik Jutjuba.

Zvaničnog objašnjenja o ovom fenomenu još uvek nema, a jedino je sigurno da ovo nije poslednji put da je Antarktik u centru pažnje među lovcima NLO.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi