Učionica klupa škola
Dejan Briza
Učionica klupa škola

Dejan Briza

Učionica klupa škola, Foto: Dejan Briza

Parker Vilijams (9) u školu je poneo 15 dolara i dao novac učiteljici uz poruku: “Poštovana gospođo Čejmbers, mislim da nastavnici nisu dovoljno plaćeni za ono što rade, da li biste prihvatili ovaj poklon?”

Parkerova učiteljica Meri Hol Čejmbers izjavila je kako je prvo pomislila da je novac za izlet, a kad je pročitala poruku koju joj je učenik napisao, rekla mu je kako je to najslađa stvar koju je ikad videla.

PROČITAJ JOŠ:

“Parker, ovo je tako lep gest. Ne mogu da uzmem tvoj novac, ali cenim što paziš na mene”, odgovorila je dečaku.

Njegova majka Dženifer nije znala da je njen sin pokušao da pokloni novac učiteljici, a saznala je to tek kad je poruku i novac primetila u torbi.

Poklon

screenshoot

Poklon, Foto: screenshoot

“Pitali smo sina šta je to, a kad sam shvatila, krenule su mi suze”, kazala je majka.

Njen sin je priznao koliko voli svoju učiteljicu i otkrio zašto je to učinio.

“Volim svoju učiteljicu i hteo sam da joj vratim za sve. Učitelji nisu dovoljno plaćeni”, kazao je dečak.

Tiče se parkiranja, a uskoro stupa na snagu! Stanite negde "na minut" i lupiće vas debelo po džepu!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 15.11.2019. 20:12 - 15.11.2019. 20:40 Stižu super-kamere koje će sve da snimaju! Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović Zamenik gradonačelnika je dodao da je izdat nalog da se posebno kažnjava bahato parkiranje. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podržao je bicikliste koji su juče protestovali u Vasinoj ulici, ali i najavio novi vid borbe protiv bahatih vozača od januara 2020.godine.

Njegova mama je dodala da im gospođa Čejmbers često šalje mejlove sa predlozima kako Parker može da napreduje i pohvalama u vezi sa njegovim uspesima u školi.

“To je posao od 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Nisu dovoljno nagrađeni za trud koji ulažu u razvoj generacije dece koji će jednom postati samostalni ljudi”, dodala je.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Serb

16.11.2019 15:00

Dečak je imao pametnu baku i zato i zna ko stvara ljude i ko ima ovaj plemeniti posao.