ZA OVE DRŽAVE VEROVATNO NISTE ČULI Postoje godinama, ali ih niko živ ne priznaje! (VIDEO)

Učestvovale su u krvavim ratovima.

Sukob u Nagorno-Karabahu
Sukob u Nagorno-Karabahu, Foto: Printscreen/Youtube

 

* Na svetu postoji dosta zemalja koje kontrolišu određenu teritoriju

* One imaju vladu, ministre i politiku, ali ih maltene niko ne priznaje

* Ujedinjene nacije imaju 193 članice, dok su Palestina i Vatikan posmatrači

Postoje zemlje koje imaju teritoriju i svoju Vladu, ali ih ne priznaje nijedna od članica UN.

Bla, bla, bla...Prava istina o Čerčilu je sasvim drugačija! Sledićete se! (VIDEO)

Užasan lik. Vinston Čerčil, Foto: Printscreen/Youtube * U Britaniji je obožavan i proglašen za heroja nacije - "Najvećeg Britanca" svih vremena * Sledi prava istorija Čerčila. Istorija belog rasiste čija je mržnja prema Indusima dovela četiri miliona ljudi do smrti od gladi * Čovek koji je toliko mrzeo Irce, da je smislio različite načine da ih teroriše Rasistički lopov koji je ratovao protiv crnaca širom Afrike i Britanije.

Evo nekih "nepostojećih" država

Zapadna Sahara je nesuverena država na teritoriji Maroka, proglašena je 1976. godine i ima skoro 600.000 stanovnika. U napadu marokanske vojske iste godine, poginulo je oko 25.000 ljudi.

"REDOVNO MI PLAĆA, A ŽELI SAMO STOPALA" Devojka (21) našla sponzora na neverovatan način: Sve je počelo od jedne objave na Tviteru (FOTO)

Tajvan je ostrvo u istočnoj Aziji, koje sebe naziva Republika Kina. Njegovu nezavisnost priznaje samo 17 članica UN, većinom ostrvskih država.

Na Južnu Osetiju kao državu gleda šest članica UN. Pretežno je naseljavaju Rusi, te je 2008. godine zbog nje vođen rat Rusije i Gruzije.

Graniči se i sa Abhazijom, državom koju priznaje jedna zemlja više.

UHVATIO ŽENU NA KAUČU SA VODOINSTALATEROM! Afera je otkrivena na bizaran način, a onda je usledila neočekivana reakcija preljubnice!

Nagorno-Karabah se nalazi u Azerbejdžanu i pretežno ga naseljavaju Jermeni. Na tom području šest godina se vodio rat koji je prouzrokovao raseljenje milion ljudi.

Afera je otkrivena na bizaran način, a onda je usledila neočekivana reakcija preljubnice!

AUTOR: Srbija danas; D.K. DATUM I VREME: 13.10.2019. 11:48 Ostrvskim medijima odjeknula je priča o Britancu koji je na snimku nadzorne kamere video da je njegov vodoinstalater na njegovom kauču imao seks sa ženom njegovog prijatelja. Majkl Vilijams, Foto: screenshoot/Facebook Majkl Vilijams je otišao na odmor sa porodicom, a vodoinstalateru Majku Vilsonu je ostavio ključ kako bi izvršio popravke.

Pridnjestrovlje se otcepilo od Moldavije 1990. godine, a ima 520.000 stanovnika. U njemu boravi ruska vojska kao deo mirovne misije.

BONUS VIDEO: Beogradski Pobednik nikad bliže kameri! Dosad neviđeni detalji!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi