Sukob u Nagorno-Karabahu
Printscreen/Youtube
Sukob u Nagorno-Karabahu

Printscreen/Youtube

Sukob u Nagorno-Karabahu, Foto: Printscreen/Youtube

 

* Na svetu postoji dosta zemalja koje kontrolišu određenu teritoriju

* One imaju vladu, ministre i politiku, ali ih maltene niko ne priznaje

* Ujedinjene nacije imaju 193 članice, dok su Palestina i Vatikan posmatrači

Postoje zemlje koje imaju teritoriju i svoju Vladu, ali ih ne priznaje nijedna od članica UN.

Bla, bla, bla...Prava istina o Čerčilu je sasvim drugačija! Sledićete se! (VIDEO)

Užasan lik. Vinston Čerčil, Foto: Printscreen/Youtube * U Britaniji je obožavan i proglašen za heroja nacije - "Najvećeg Britanca" svih vremena * Sledi prava istorija Čerčila. Istorija belog rasiste čija je mržnja prema Indusima dovela četiri miliona ljudi do smrti od gladi * Čovek koji je toliko mrzeo Irce, da je smislio različite načine da ih teroriše Rasistički lopov koji je ratovao protiv crnaca širom Afrike i Britanije.

Evo nekih "nepostojećih" država

Zapadna Sahara je nesuverena država na teritoriji Maroka, proglašena je 1976. godine i ima skoro 600.000 stanovnika. U napadu marokanske vojske iste godine, poginulo je oko 25.000 ljudi.

Tajvan je ostrvo u istočnoj Aziji, koje sebe naziva Republika Kina. Njegovu nezavisnost priznaje samo 17 članica UN, većinom ostrvskih država.

Pročitajte još:

Na Južnu Osetiju kao državu gleda šest članica UN. Pretežno je naseljavaju Rusi, te je 2008. godine zbog nje vođen rat Rusije i Gruzije.

Graniči se i sa Abhazijom, državom koju priznaje jedna zemlja više.

Nagorno-Karabah se nalazi u Azerbejdžanu i pretežno ga naseljavaju Jermeni. Na tom području šest godina se vodio rat koji je prouzrokovao raseljenje milion ljudi.

Afera je otkrivena na bizaran način, a onda je usledila neočekivana reakcija preljubnice!

AUTOR: Srbija danas; D.K. DATUM I VREME: 13.10.2019. 11:48 Ostrvskim medijima odjeknula je priča o Britancu koji je na snimku nadzorne kamere video da je njegov vodoinstalater na njegovom kauču imao seks sa ženom njegovog prijatelja. Majkl Vilijams, Foto: screenshoot/Facebook Majkl Vilijams je otišao na odmor sa porodicom, a vodoinstalateru Majku Vilsonu je ostavio ključ kako bi izvršio popravke.

Pridnjestrovlje se otcepilo od Moldavije 1990. godine, a ima 520.000 stanovnika. U njemu boravi ruska vojska kao deo mirovne misije.

BONUS VIDEO: Beogradski Pobednik nikad bliže kameri! Dosad neviđeni detalji!