Poruka koja je osvanula u beogradskom ulazu postala pravi hit na internetu!
alo.rs
Poruka
Poruka, Foto: Printscreen Instagram

Jedan Beograđanin ostavio je neobičnu poruku komšiji koji je, kako se iz teksta zaključuje, uzeo čokoladu i ljubavne poruke koje je on ostavio svojoj devojci.

Vidno iznerviran, Beograđanin je poruku započeo rečima: "Moli se pokušaj ljudskog bića", gde je čak neke reči naglasio kako bi dao do znanja komšiji da su mu ljubavne poruke bitnije od ukradene čokolade, kao i da bi mu mnogo značilo kada bi ih vratio.

Takođe, muškarac je podsetio komšiju da ima još dva dana do Nove godine, kao i da je pravo vreme da se sada popravi.

- Moli se pokušaj ljudskog bića koji je pred ponoć 28.12.2020. godine ukrao sa stepenica našeg ulaza veliku čokoladu sa porukama zalepljenim preko ambalaže, koja je tu ostavljena samo nekoliko minuta pre krađe kao poklon, da papiriće sa porukama ubaci u sanduče, jer su ti papirići nekome značajniji od svih čokolada na svetu. Čak i lopovi koji babama kradu tašne ipak bace novčanik kada izvuku novac, čisto da onima koje su opljačkali ostanu dokumenta... Mogao si makar da ostaviš te papiriće. Još dva dana je do Nove godine, imaš vremena da se popraviš, nije kasno. Zamisli, vidiš čokoladu oblepljenu ljubavnim porukama namenjenim nekom drugom i ukradeš je. Ako ovo čitaš i nemaš veze sa ovim događajem samo da znaš - ljubav postoji. Čokoladu mogu da ti ukradu, mogu i porukice, ali ljubav ne. Nisu problem ni korona, ni prazni novčanici, već bolesne i prazne duše. Srećni praznici! P.S. Imam najbolju devojku na svetu - napisao je u poruci ovaj Beograđanin.

Iz teksta koji je uputio komšiji, primetno je da su ga najviše iznervirale ukradene poruke namenjene njegovoj devojci.

Ko zna, možda su bile deo iznenađenja ili izvinjenja, koje je neobazrivi komšija uništio.

Pročitajte još: