IZAZOV 52 NEDELJE Pokušajte, možete samo da budete u plusu! Na ovaj način od 1. januara do 31. decembra možete uštedeti 1.400 evra!

Stvar je vrlo jednostavna – svake nedelje treba da na stranu odložite određenu svotu novca baš ovako.

Novac, isplata, šalter
Novac, isplata, šalter, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

 

Jedan od najpopularnijih načina čuvanja novca, koji se može naći na internetu, jeste “izazov 52 nedelje”, sa kojim od 1. januara do 31. decembra možete uštedeti skoro 1.400 evra.

 KOME SMETAJU MRTVI?! Nezapamćeno varvarstvo Albanaca na Kosovu! Srbi izašli na Mitrovdanske zadušnice i zatekli razorene spomenike najmilijih! (FOTO)

Početak štednje je toliko lak, da nećete ni osetiti da vam je novčanik lakši, a kasica teža. Prve nedelje nove godine treba da uštedite samo evro. Druge nedelje to će biti dva evra, treće tri, četvrte četiri. To će reći da u januaru, mesecu u kom nam novac samo curi iz ruku, treba da uštedite svega 10 evra.

 

Pete nedelje nove godine (prva nedelja februara) treba da izdvojite pet evra i tako dalje...

Da stvarno štedite mogli biste da osetite tek u aprilu. U aprilu bi, evro po evro, za ceo mesec trebalo da se na stranu ostavi 56 evra.

 

Dinari, novac, pare
Dinari, novac, pare, Foto: Shutterstock

 

Pravi izazov nastupa tokom letnjih meseci, odnosno u vreme odmora, kada novac treba poneti na more, ali i ostaviti dovoljnu svotu da se po povratku s puta živi. Tada će vaši talenti za štednju morati stvarno da izađu na videlo.

 

Što godina bude više odmicala, to će se i nedeljne svote povećavati, sve dok ne dođemo do sledećeg decembra. U te četiri poslednje nedelje potrebno je na stranu skloniti čitava 202 eura, što se mnogima čini nemoguće.

 OČI U OČI SA ALBANSKIM SAVEZNIKOM! Sutra tačno u 10 časova predsednika Vučića čeka težak izazov! Mučan sastanak od presudnog značaja!

Ipak, cela svrha ove štednje bila je da sebi olakšate decembar, tako da zapravo izdvajate novac koji bi svejedno tada potrošili. Sve i da ne želite da štedite u decembru, ako se budete pridržavali ove tabele, do 12. meseca u kasici će vam ostati 1.176 eura, što je sasvim dovoljno za dobro putovanje ili bogatu trpezu i brojne poklone, čak i ako tog meseca budete slavili krsnu slavu.

BONUS VIDEO: Ana Brnabić posle potpisivanja istorijskog sporazuma u Moskvi

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi