Fotografija
Facebook printscreen
Fotografija

Facebook printscreen

Foto: Facebook printscreen

Australijska omladinska koalicija za ugalj (AICC), koja broji više od 3.000 Fejsbuk sledbenika, nameravala je da posrami sve one koi su juče protestvovali zbog klimatskih promena objavivši fotografiju smeća za koju tvrde da su upravo oni ostavili u parku u Sidneju.

Pročitajte još:

"Pogledajte nered koji su današnji demonstranti zbog klime ostavili u prelepom Hajd Parku. Toliko plastike. Toliko smeća. Toliko tužno", glasio je njihov post.

"KAO DA MI JE NEKO ZAVEZAO UŽARENU ŽICU" Helena je odlučila da amputira nogu sa 22 godine! Razlog je toliko tužan da će vam slomiti srce! (FOTO)

NAJJEZIVIJE VEČE U ŽIVOTIMA DVOJE STARACA Kada su ga ugledali i mračni podrum im je postao mio! Tada je kamera snimila scenu od koje pucaju kosti! (VIDEO)

Post je podeljen više od 34.000 puta, sa gotovo 10.000 komentara, uglavnom osuđujući studente zbog nereda.

Međutim, izgleda da slika može da zavara.

Fotografija

Facebook printscreen

Foto: Facebook printscreen

Fotografija je naime snimljena u Hajd Parku u Londonu, nakon godišnjeg protesta poklonika marihjuane u aprilu ove godine.

 

Ivan nije mogao da veruje kakvu je poruku dobio i iz kog mesta!

AUTOR: Glas Podrinja/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 20.09.2019. 23:28 Mali čivijaški genijalci u petak su na Čivijadi pustili helijumske balone. Baloni, Foto: Youtube printscreen Mali čivijaški genijalci u petak su na Čivijadi pustili helijumske balone sa porukama prijateljstva u kojima su naveli zašto treba posetiti Šabac.

Dan nakon tog događaja, Kompanija za trgovinu konopljom objavila je sliku na svojoj Fejsbuk stranici, objašnjavajući da su nered koji su poklonici marihuane ostavili, očistii ljudi koji su protestvovali zbog izumiranja ptica čiji skup je bio u blizini.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije