UKLETA KUĆA Plata je odlična, ali se niko nije usudio da prihvati posao!

Porodica iz Škotske traži dadilju kojoj nudi idealne uslove za rad: platu od 50.000 funti godišnje (oko 7 miliona dinara) smeštaj i hranu, međutim jedna stvar odbija sve zainteresovane kandidate.

Demoni, duhovi
Demoni, duhovi, Foto: Shutterstock

Roditelji uporno traže dadilju nakon što su u poslednjih 12 meseci izgubili pet radnika zbog natprirodnih pojava koje se dešavaju u kući, poput loma stakla i čudnih zvukova.

Verujete li u duhove?

Ukupan broj glasova: 131

  • Da, naravno: 50% (66)
  • Ne, ja sam realan/a: 50% (65)

Porodica je zatražila pomoć društvenih mreža u svojoj misiji, u nadi da će oni naći nekog dovoljno hrabrog da prihvati izazov njihove uklete kuće.

Oglas za posao pojavio se prošle nedelje i u njemu se navodi da je potrebno da je osoba spremna da se brine o dvoje dece, 5 i 7 godina u prostranoj porodičnoj kući koja se može pohvaliti spektakularnim pogledom.

Duhovi horor mrtvi duša raj smrt
Duhovi horor mrtvi duša raj smrt, Foto: Shutterstock

Ali, morate biti spremni na to da ćete provoditi duži vremenski period u kući sami i spavati tamo četiri noći nedeljno, od ponedeljka do petka, sa decom.

Posao dadilje uključuje ​​pripremu doručka, spremanje dece za školu, odvoženje i dovoženje i škole, pomoć oko domaćih zadataka i spremanje za spavanje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi