APSOLUTNI HIT NA INTERNETU Odgovor Beograđanina na anketu o kojoj bruji cela Srbija: Nema sek*a, nema ni letovanja! (VIDEO)

Žal za seksom!

Gospodin govorio o seksu i letovanju
Gospodin govorio o seksu i letovanju, Foto: Alo.rs/V.Đ/V.B.

Budući da ima onih koji smatraju da i ovo leto treba maksimalno iskoristiti, odnosno ići na godišnji odmor, bez obzira što korona virus ne jenjava, reporteri Alo.rs, upitali su jednog vremešnog gospodina koji se šetao Knez Mihailovom, hoće li ići na more, a on je rekao da neće, ali da kovid-19 nije razlog što će ostati u Beogradu, već što na moru, kako je kazao, više nema seksa.

- Neću letovati, bolestan sam, jedva letujem i u svojoj kući, ali i da nije korona, ne bih išao na letovanje. Već duže vreme ne idem na more, jer su prestala interesovanja. Nema seksa, nema ni letovanja - rekao je ovaj gospodin.

Upitan kako je izgledao seks u njegovo vreme, ovaj penzioner je kazao da se više skrivalo, ali da je bilo bolje, nego sada...

-  Malo skriveno, ali bilo je super, atraktivnije, osećajnije, potpinije, nego sada. Ovo (seks) se sad otarasi i kažete "ćao". 

Naš sagovornik je objasnio da se u njegovo vreme seks obavljao dosta diskretno, da niko ne čuje i ne vidi, a ne kao danas...

- Bilo je seksa na studijama, u komšiluku, u školi... - kazao je ovaj gospodin.

On je dodao da se, ipak, najradije seća "onog najboljeg seksa", a to je bračni, sa suprugom sa kojom je proveo 45 godina.

 

ANONIMNA ANKETA: Jeste li imali sek*ualne avanture na letovanju?

Ukupan broj glasova: 297

  • Da: 54% (159)
  • Ne: 38% (114)
  • Ne mogu da se setim: 8% (24)

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi