KUD PLOVI OVAJ BROD Pandemija je naterala turističke agencije na čudne aranžmane

"Krstarenja ka nigde" su nova opcija u putovanjima za vreme pandemije koronavirusa, stoga je turistička zajednica Singapura najavila krstarenja sa užitkom, na kojima se ne posećuje nijedna luka.

Kruzer Majesty of the Seas
Kruzer Majesty of the Seas, Foto: Promo

Stanovnici Singapura će imati priliku krstariti sa dve velike kruzerske kompanije, a brodovi će ploviti sa 50% popunjenosti kapaciteta. Brodovi će poštovati striktne higijenske i sanitarne protokole, a putnici će morati da pokažu negativan test na COVID-19 prie ukrcavanja.

Da li biste pošli na ovakvo putovanje?

Ukupan broj glasova: 75

  • Zašto da ne, zvuči interesantno: 67% (50)
  • Ne, ne deluje mi primamljivo: 33% (25)

Svež vazduh će cirkulisati brodom, a putnici će morati da nose zaštitne maske izvan brodskih kabina. Brodovi će isplovljavati i vraćati se u istu luku, a tokom plovidbe neće svraćati ni u jednu drugu luku.

"Ovaj pilot projekt je velika prilika za kruzere da osmisle novi užitak krstarenja i da zadrže poverenje putnika", izjavili su iz turističke zajednice Singapura.

kruzer
kruzer, Foto: Printskrin

Jedno je sigurno, putnici žele da barem putovanjima po zemlji u kojoj žive skrenu pažnju sa prizemljenih aviona, usidrenih brodova i zatvorenih granica.

Neke avio-kompanije iz Australije su već ranije svoje višečasovne letove koji bi polazili i vraćali se na isti aerodrom. Obe akcije nailaze na veliko interesovanje "gladnih" turista.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi