zgrada
Alo.rs/V.Đ.
zgrada

Alo.rs/V.Đ.

zgrada, Foto: Alo.rs/V.Đ.

Situacija je eskalirala u poslednjih godinu dana, zgrada je nacionalizovana i nakon toga vraćena vlasnicima. Deo stanara su zaštićeni podstanari, a 65-godišnjak koji je i suvlasnik zgrade, kažu, pravi svima probleme, piše "Dalmatinski portal".

U dvorištu je naslagao toliko vreća šuta da je stan u suterenu sasvim zatrpan sa spoljašnje strane, a noću baca boce po tom otpadu što stvara užasnu buku. Srušio je tri stepenice koje su vodile u podrum, ostavlja nam obaveštenja i nekim stanarima ne dozvoljava da koriste dvorište i podrum, napada komšije... - priča jedan od stanovnika te zgrade i dodaje kako je ipak vrhunac bio uriniranje po ulaznim vratima njihovih stanova.

Iz splitske policije za "Dalmatinski portal" su potvrdili da su više puta postupali prema osobi, a o napadu 65-godišnjaka metalnom šipkom na 28-godišnjaka koji se zbio na stepeništu te zgrade izveštavali su početkom juna u dnevnom biltenu. U svakom slučaju kada su postupali, poručuju, protiv 65-godišnjaka su podnosili adekvatne prijave. Od sredine prošle godine do danas su muškarca prijavili zbog ukupno 12 prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i to devet puta zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja te tri prijave zbog narušavanja reda i mira svađom, tučnjavom i vikom.

PROČITAJTE JOŠ