DA LI ZNATE ŠTA JE UDNA TULJICA? Ovo je nova hrvatska reč, ali ni Hrvati ne znaju njeno značenje! Posle objašnjenja popadali od smeha i sramote! (VIDEO)

Možda je trebalo da se napiše sa zvezdicom?

Anketa u Hrvatskoj
Anketa u Hrvatskoj, Foto: Youtube Printscreen

Hrvatski portal Index.hr sproveo je anketu među sugrađanima ne bi li proverio koliko su u toku.

Naime, oni su nove hrvatske reči stavili na probu i krenuli u susret prolaznicima kako bi proverili da li su se te reči već odomaćile.

Zaključak je potpuno suprotan. Nove hrvatske reči ne samo da nisu zaživele u narodu, već narod ne zna ni da ih "prevede". 

Ovako je "Braco" za tri minuta zaradio 7.000 evra!

AUTOR: Alo.rs/24sata.hr/A.M. DATUM I VREME: 07.09.2019. 17:14 Haos u Austriji Braco sa Srebrnjaka, Foto: Printscreen youtube * Najpoznatiji hrvatski iscelitelj Josip Grbavac zvani Braco sa Srebrnjaka za tri minuta zaradio 7.000 evra * U austriji se okupio veliki broj žena iz Hrvatske i Poljske * Gledao ih par minuta i otišao Najpoznatiji hrvatski iscelitelj Josip Grbavac zvani Braco sa Srebrnjaka upisao se u istoriju kao čovek kome je trebalo tačno tri minuta i 47 sekundi da zaradi 7.000 evra.

Ali su se bar nasmejali.

- Udna tuljica je moj favorit - rekao je jedan od anketiranih kada je dobio priliku da prokomentariše novi hrvatski naziv za kondom.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi