Keli Rodžers
Youtube Printscreen
Keli Rodžers

Youtube Printscreen

Keli Rodžers, Foto: Youtube Printscreen

Keli Rodžers (32) je bila najmlađa Loto milionerka pošto je sa 16 godina osvojila džekpot od 1.875.000 funti (nešto više od dva miliona evra).

Istakla je da joj je to promenilo život nagore i ostaje pri stavu da maloletna lica ne bi trebalo da igraju ovakve igre na sreću i poziva vlasti da podignu zakonsku granicu na 18 godina.

Keli ističe da je bila jako mlada kada je osvojila nagradu, da je od tada doživljavala verbalno, pa i fizičko zlostavljanje i da su je proganjali "lažni prijatelji" kojima nije stalo do njene sreće i drugarstva sa njom, već su, prema njenim rečima, samo pokušavali da je iskoriste i da uživaju u delu njenog bogatstva.

Taj novac je, kaže, odavno nestao iz njenog života, a britansku vladu je pozvala da reaguje u ovakvim slučajevima na vreme, odnosno da zakonski podigne starosnu granicu iznad 18 godina za učešće u igrama na sreću.

Kako kaže, bila je premlada da bi se nosila sa pritiskom tolikog bogatstva i da želi da spreči da i druga deca "prođu kroz pakao", kroz koji je ona prošla.

Keli je samohrana majka, zaposlena je kao negovateljica, trenutno zarađuje 13.000 evra godišnje, a živi u iznajmljenom stanu koji plaća.

Nakon osvajanja novca, skoro sve je dala na porodicu i prijatelje, trpela je razne vidove zlostavljanja od nepoznatih osoba, a zbog ljubomore su je, kaže, pretukle dve žene. "Lažni prijatelji" koji su je koristili i zajmili joj pare, duguju joj i dalje više od 200.000 evra.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!