Znak za ceo život
Profimedia
Znak za ceo život

Profimedia

Znak za ceo život, Foto: Profimedia

Da li verujete da je ova presimpatična devojčica rođena sa ovakvom kosom? Ali nije samo ona, 18-mesečna Miliana je četvrta generacija žesnke dece koja se rađaju sa ogromnim belim pramenom iznad čela.

Sličan, samo nešto manji pramen, imaju i njena 23-godišnja majka Brajana Vorti, 41-godišnja baka Dženifer i 59-godišnja prabaka Jaon.

- Nismo sigurne koliko generacija unazad ženska deca imaju ovaj isti trag na glavi. Znamo za nas četiri, jer je moja baka usvojena, pa nikada nije upoznala svoje biloške roditelje. Nadam da će i ćerka moje Miliane imati istu ovakvu kosu, priča ponosna majka Brajana iz Ridželanda u Južnoj Karolini u SAD.

Miliana sada ima 18 meseci

Profimedia

Miliana sada ima 18 meseci, Foto: Profimedia

Ona je ispričala i da nije bila sigurna da će se njena ćerka roditi s belim pramenom, iako je to silno želela.

- Nekoliko godina posle mene, moja majka je rodila još jednu ćerku, koja nije imala ovakav beleg, pa ni ja nisam bila sigurna da će ga imati moja ćerka. Kada su mi je posle porođaja položili na grudi i kada sam videla beli pramen, bila sam tako srećna, dodaje Brajana. 

Miliana sa mamom i bakom

profimedia

Miliana sa mamom i bakom, Foto: profimedia

Ona kaže da je često zaustavljaju na ulici, kao i da je većina ljudi oduševljena izgledom njene ćerke. Priča, međutim, da je u detinjstvu imala i problema sa drugom decom koja su je zadirkivala nazivajući je tvorom.

- Planiram da podižem svoju ćerku u uverenju da je lepa i posebna i da je naučim da ne sluša zlonamernu decu, zaključila je Brajana.

Miliana sa prabakom

Profimedia

Miliana sa prabakom, Foto: Profimedia

 

 

Komentari (4)

MIX

07.11.2016 16:42

Davno sam vidjela djevojčicu sa takvim pramenom,ali je imala i različitu boju očiju,jedno crno a drugo plavo,nevjerovatno,imala je nekoliko braće i sestara ali je jedino ona bila takva.

Ekica

08.11.2016 08:18

Da nije Muslimovicevo vanbracno....

Nikita

08.11.2016 08:43

Koji slatkis wow, kako su lepe i mama i beba. Neka vas ceo zivot prati zdravlje i sreca amen.

Mada

08.11.2016 11:18

Ima ih i u Kraljevu?