baba
Facebook printscreen
baba

Facebook printscreen

Foto: Facebook printscreen

Doroti Flovers je stanovnica doma za stare u Herogejtu, Severni Jorkšir, a svoj 108. rođendan prostavlja uz - šampanjac.

- Tajna njene dugovečnosti je šampanjac koji pije svaki dan i čokoladne bombone, njih uvek ima u svom ormariću. Od svih pića jedino šampanjac popije do kraja - kaže njena negovateljica, medicinska sestra Helen Belinger.

Doroti je za rođendan dobila više boca svog napitka, zajedno s 654 čestitke, cvećem, čokoladama i džinom.

Baba

Facebook printscreen

Foto: Facebook printscreen

Rođena je 22. oktobra 1911. u Lidsu, Zapadni Jorkšir. Sa samo 14 godina napustila je školu kako bi započela karijeru računovođe, gde je upoznala svog supruga Leonarda. Venčali su se početkom 40-ih, a ostali u braku gotovo 40 godina, kad je Leonard preminuo 1981. godine.

Doroti je živela samostalno do 104. godine kad se preselila u dom za stare. Ona i njen suprug nikada nisu imali decu, ali je Dorotina sestričina, Džudit Baret, redovno posećuje.

Podlegli povredama, nije im bilo spasa! Rusija u suzama!

AUTOR: Sputnjik/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 02.11.2019. 18:34 - 02.11.2019. 18:42 Ranije je bilo saopšteno da su u Ulici Anohina u Moskvi upucana dvojica muškaraca i da su obojica podlegla povredama. Rukovodilac Centra za borbu protiv ekstremizma u Ingušetiji Ibrahim Eldšarkijev i njegov brat ubijeni su u Moskvi, saopštio je dobro obavešteni izvor.

- Dok danas otežano govori, osmeh na njenom licu sve kazuje. Uvek je bila najsrećnija kad je okružena drugima, a rođendanske čestitke su učinile da se oseća voljenom - otkriva Džudit Baret.

Bonus video

STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!

 

Komentari (1)

penzioner

05.11.2019 08:02

Po meni razlog dugog zivota je to sto nije imala dece.