seks
Shutterstock
seks

Shutterstock

seks, Foto: Shutterstock

Oboje imamo 32, a poznajem ga još od škole. Uvek je bio zgodan momak i šarmer, ali još uvek je bio igrač. Ipak sam ga zamišljao teret i sanjao sam da će se promeniti ako bude sa mnom. Konačno smo se našli na dočeku Nove godine.

Imali smo 21 godinu i oboje smo bili pijani, ali mora da je bilo u redu jer smo i dalje izlazili šest meseci kasnije. Bila sam tako srećna. Ali kad se rodila naša prva ćerka, znala sam da je varao sa jednom od mojih prijateljica.

Rekao je da mu je žao i da voli samo mene, ali rekao je da se oseća da trune zbog trudnoće. Naravno da sam mu oprostila. Šta bih drugo mogala da učinim?

Jedan momak s kojim sam razgovarala neprestano je govorio koliko sam divna i tražio da se upoznamo. Znao je da imam partnera, ali rekao je da je jasno da oboje trebamo prijatelja. Ima 39 godina. Na kraju smo se našli na piću i imali seks u njegovom autu. Nisam imala nameru da radim tako nešto, ali bilo je tako divno da se osećam poštovano. To je bilo pre mesec dana, ali još uvek se utapam u krivici.

Izgleda da se moj partner sada jako trudi, ali on sumnja u moj noćni izlazak. Sramim se sebe i želim da priznam šta sam učinila, ali uplašena sam da će ponovo početi da vara.