Novac, devojka, briga, sreća, žena, računi
Shutterstock, ilustracija
Novac, devojka, briga, sreća, žena, računi

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Gospođa iz Pirota pošteno je nasmejala Srbiju svojim oglasom za prodaju polovnog automobila i objašnjenjem zašto ga prodaje kad su ga tek kupili.

Ona je budućem kupcu lepo objasnila da je razlog to što kad probaš da uguraš nešto golemo, a ono neće da uđe...

Je li sve stvarno ovako bilo, valjda jeste čim je tako rekla, ali na kraju nije ni važno jer će joj njena duhovitost verovatno doneti kupce.

Oglas

Printscreen/ Facebook

Oglas, Foto: Printscreen/ Facebook

- Otišo mamuran muž da traži kola. I gledao, gledao…gledao da je mlado, da ne kazem novo, da ga nisu mnogo pregazili, da je zategnut, stegnut, štedljiv, da šljašti, da je našminkan, da je pod ful opremu, da ne treba da se u njega stalno ulaže. I izabrao. I onda poslao ženu da kupi auto na neviđeno. i žena ga tako i kupila. Ko ćurka. Kupila a nije izmerila ono što treba da meri. I onda nastaju problemi. Kad pokušavaš da mesecima uguraš nesto golemo u nesto što baš i nije tolko u mogućnosti da primi nešto tolko, ono neće da uđe. Neće. I tako mi mesecima pokušavamo da namestimo da nam u gepek uđe neki Honda motor za čamac, al ono cvrc. Badava je auto i nov tj. mlad, i sve ful, i zategnut i sve kako treba, kad ono za šta nam treba ne može da nam završi. I zato ga sad prodajem. To ti je isto ko kad biraš devojku na po s..e i d..e, pa ukapiras da si se brzo za*ebo. U svakom slučaju, menjamo auto za neki s veći gepek, neki karavan ili neki džip džip, znači bitno da je golemo. Pre ovog fićka smo vozili renault vel satis, pa bi sad opet tako nešto golemo. Ko zna o čemu pričam, razumece ? auto je stvarno tip top al nama gepek ne vrši rabotu - napisala je u oglasu.

Pročitajte još: