NAJSUROVIJA NIMFOMANKA U ISTORIJI Raskalašna kraljica Nzinga imala je harem od 60 muškaraca, a onog ko nije ispunjavao njene fantazije stigla je strašna sudbina

Raskalašna kraljica Nzinga je držala čitav muški harem sa šezdeset snažnih muškaraca iz kojeg bi birala po dvojicu koji su se borili do smrti, a pobedniku je kao nagrada bilo njeno telo koje je morao da pothranjuje do onesvešćivanja

kraljica
Foto: printskrin

Kraljica Nzinga Mbande (1583–1663), vladarka sa teritorije današnje Angole, bila je jedna od najsurovijih nimfomanki u istoriji čovečanstva.

Po seksualnim apetitima Nzingu se na najtoplijem kontinentu kaže da su joj jedino ravne bile legendarne Amazonke, koje su sakatile svoje partnere uverene da su bogalji najbolji ljubavnici.

Raskalašna kraljica Nzinga je držala čitav muški harem sa šezdeset snažnih muškaraca iz kojeg bi birala po dvojicu koji su se borili do smrti, a pobedniku je kao nagrada bilo njeno telo koje je morao da pothranjuje do onesvešćivanja. Nakon što bi se budili iz nesvesti, ova seksualno nezasita i otrovna gospodarica je vadila nož i ubijala ih.

Legenda kaže da Nzinga nije samo života lišavala muškarce, već i trudnice u pojedinim plemenima, jer je tako lečila ljubomoru zbog svog steriliteta.

Zanimljivo je da je ova vladarka bila surova dok nije primila hrišcansku veru u svojoj 77. godini života.

Osim što je slovila da neprikosnoveni nifomanku, Nzinga je kao političarka bila "majka Angole". Predvodila je narod u borbi protiv portugalske invazije, ali ju je u tome ometao njen brat koji je važio za mladonju, jer je popuštao neprijateljskom narodu iz Evrope. Portugalci su ga čak i uhvatili, ali je Nzinga našla način da ga oslobodi. Kada je otišla kod Portugalaca na pregovore, nisu joj ponudili stolicu da sedne, već otirač. Nzinga je onda naredila svom službeniku da čučne na sve četiri, kako bi sela. Nakon što su pregovori zaključili, ona je pred svima prerezala grlo svom službeniku uz komentar da kraljica Angole ne koristi istu stolicu dva puta. Ubrzo nakon toga, Portugalci su se složili da njezin brat bude oslobođen.

Ipak, kako bi Nzinga preuzela presto, to veče je kod kuće na spavanju nožem ubila svog brata i njegovog sina.

Kipovi sa likom kraljice Nzinge nalaze se danas po celoj Angoli.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi