Nemački grad nudi milion evra svakom ko uradi jednu JEDNOSTAVNU STVAR

Sjajne vesti!

 

Bilefeld
Bilefeld , Foto: Profimedia

Nemački grad Bilefeld, odavno tema polušaljive teorije zavere koja tvrdi da taj grad zapravo ne postoji, nudi veliku nagradu onome ko dokaže da je ta teorija tačna.

Zvaničnici Bilefelda su danas rekli da će dati milion evra osobi koja iznese čvrste dokaze o nepostojanju grada.

Oni su naveli da "nema ograničenja kreativnosti" učesnika svojevrsnog konkursa, ali da će za nagradu biti uzimani u obzir samo neoborivi dokazi.

Živi u hramu koji se nalazi nadomak Novog Sada i otkriva kako sada izgleda njegov život! (FOTO IZ HRAMA)

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 22.08.2019. 14:49 Kamerman i fotoreporter iz Niša Vladimir Simović (39) zamonašio se minulog vikenda u budističkom hramu u Oxford Buddha Vihara Srbija, u Čortanovcima kraj Novog Sada. Postao je monah Viriyasami, što u prevodu znači "majstor energije" ili onaj koji ulaže veliki trud u svojim zadacima.

Ideju da Bilefeld ne postoji prvi je izneo kompjuterski stručnjak Akim Held, koji je u želji da se naruga teorijama zavere na internetu objavio tu satiričnu tvrdnju 1994. godine.

NA POTONULOM TITANIKU SE UPRAVO DOGAĐA ČUDO! Ronioci su ga obišli posle 14 godina i kada su videli šta mu se događa PREBLEDELI SU! (VIDEO)

Čak je i nemačka kancelarka Angela Merkel jednom u šali dovela u sumnju postojanje Bilefelda, grada koji je navodno nalazi oko 330 kilometara zapadno od Berlina.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Vlada
  22/08/2019 - 19:37
  Bilefeld je mala maca za italijanski Oderco, pogotovo ako je magla.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi