varanje, muž, žena, brak
Shutterstock, ilustracija
varanje, muž, žena, brak

Shutterstock, ilustracija

brak, Foto: Shutterstock, ilustracija

Trećina muškaraca se oženi devojkom za koju uopšte ne misli da je „ona prava“, pokazuje istraživanje jedne internet stranice u kojem je učestvovalo pet hiljada ljudi.

Pročitajte još:

Petina ispitanih žena potvrdila je da je takođe ušla u brak sa osobom koja poseduje vrline koje su im važne, iako u tu osobu uopšte nisu bile zaljubljene.

S obzirom na to da ne veruju da za svakog postoji idealna osoba, ispitanici pristaju da se obavežu i provedu život sa ženom u koju nisu zaljubljeni.

No, interesantno je da je 20 odsto muškaraca otišlo korak dalje u objašnjavanju priznajući da se nikada ne bi vezali za ženu koja ih se*sualno ne privlači.

Želja za ženidbom bila je mnogo snažnija kod mladića u dvadesetim, nego kod onih u tridesetim, a najveću potrebu da se ožene imali su muškarci četrdesetih godina.

Venčanje Mlada Nevesta Mladoženja Brak

Shutterstock

Venčanje, Foto: Shutterstock

Rezultati su pokazali i da 44 odsto muškaraca u poređenju sa 50 odsto žena smatra da loš seks može uništiti vezu, dok su žene te koje i dalje prilikom odabira partnera stavljaju naglasak na obrazovanje i uspeh u karijeri.

BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta