nasilnik
Printscreen/ Youtube
nasilnik

Printscreen/ Youtube

Nasilnik, Foto: Printscreen/ Youtube

Čekala je prijatelje kako bi je se sa njima našla u gradu, a onda se pojavio čovek koji ju je najpre pitao koliko je sati, da bi potom seo blizu nje.

- Rekla sam mu koliko je sati, odbijao je da ode... A onda je počeo da priča kako ima pištolj kod sebe i da se ne opirem jer je naoružan - započela je priču zanosna Polijana.

Usledilo je brutalno prebijanje lopova koji nije znao šta ga je snašlo. Doslovno mu je promenila lični opis, do te mere da je molio da ga pusti, pravdao se da nije hteo ništa loše da uradi...

- Udarila sam ga dva puta, oborila ga nogom, a onda krenula da ga davim. Kada sam ga "razoružala", rekla sam da ćemo sačekati policiju. Pravdao se neko vreme, a onda je i sam rekao "U redu je, zovi ih..." - rekla je Polijana.

Zatim je zastala, pa nastavila:

- Mislim da je kul da pokažemo da žene mogu da se odbrane same, ali sam se susrela sa mnogo kritičara. Mnoge sam ignorisala, moj život je bio u opasnosti i osećam da sam uradila pravu stvar. Uradila pravu ili pogrešnu stvar, uvek će biti kritika. Sveukupno, sva ta pažnja je bila dobra po mene - rekla je Vijana.