Pljačkaši na Floridi
Youtube printscreen
Pljačkaši na Floridi

Youtube printscreen

Pljačkaši na Floridi pobegli kao sekaperse, Foto: Youtube printscreen

Nesvakidašnja scena odigrala se prošlog četvrtka na Floridi kada je stariji muškarac drvenom letvom i mačetom uspeo da razjuri petoricu žestoko naoružanih momaka koji su pokušali da mu opljačkaju kuću.

Vlasnik kuće je sedeo u dvorištu sa mladićem, za kojeg se pretpostavlja da mu je sin, kada su maskirani i naoružani napadači uleteli u dvorište. Vlasnik kuće je ostao pribran i odmah zgrabio drvenu letvu u nameri da razoruža lopove.

 

Kad mu to nije uspelo, utrčao je u garažu, dok su lopovi maltretirali njegovog sina. Na snimku se vidi kako muškarac izleće sa mačetom i kreće razjareno da juri pljačkaše, koji su se razbežali kao seka perse. Trojicu je uspeo da stigne i da ih razoruža.

Srećom, neko od komšija je ranije prijavio da su videli naoružane mladiće kako se šunjaju oko kuće, te je patrola ubrzo stigla na lice mesta. Odmah su uhapsili trojicu koje je vlasnik držao pod mačetom.

Uznemiren, rekao je policiji da su dvojica uspela da šmugnu bežeći kroz komšijsko dvorište. Ubrzo su i oni uhapšeni.

Komentari (2)

mr burns from simpsons

20.06.2017 11:33

bravo, tako treba, kod nas kad covek brani svoju kucu, ode u zatvor..

lemi

20.06.2017 23:47

@mr burns from simpsons - Samo ako sudija ne primeni zakon. Kod nas se za ovo na snimku moze pucati u napadace i ne odgovarati, tako stoji u zakonu. I to ne samo u kuci vec bilo gde. A sta se desi na putu primene zakona, i obrnuto, kako kriminalce pustaju, to je jedna bolna tema. Usput, ovo na snimku je bila velika ludost i sreca domacina.