Džef Bezos
Profimedia
Džef Bezos

Profimedia

Džef Bezos, Foto: Profimedia

Njih dvoje su bili u braku 25 godina, a nakon okončanja Mekenzi je izjavila: "Zahvalna sam što se završio proces raspuštanja mog braka sa Džefom, a to nije bilo moguće bez međusobne podrške, ali i one koja je stizala od svih koji su nam se obratili u dobroti. Radujemo se sledećoj životnoj fazi u koju stupamo kao roditelji i prijatelji. Srećna sam što mu dajem sve svoje dohotke u 'Vašington postu' i 'Blu Ordžinu', kao i 75 odsto u 'Amazonu', plus glasačku kontrolu nad mojim deonicama da bih podržala njegove kontinuirane doprinose timovima ovih neverovatnih kompanija. Uzbuđena sam zbog mojih planova. Zahvalna sam za prošlost i radujem se onome što predstoji".

PROČITAJ JOŠ:

Ljudi po društvenim mrežama su bili šokirani koliko razvod deluje "prijateljski". Na primer, jedna osoba je navela: "Voleo bih da su se moji roditelji razveli na ovako prijatan način", a druga: "Možete li nam pomoći u Velikoj Britaniji oko Bregzita, ne možemo da rešimo naš razvod od EU".

Bivši supružnici su najavili razvod u januaru, otprilike u periodu kada su počele spekulacije se direktor "Amazona" zbližio sa Loren Sančez. Naime, kružile su tvrdnje da je 54-godišnji milijarder počeo da se zabavlja sa voditeljkom čiji se dvanaestogodišnji brak s slavnim holivudskim agentom Patrikom Vajtselom završio prošle jeseni. Neimenovana osoba je za časopis "Pipl" izjavila da su uočeni zajedno i da su delovali baš bliski na zabavi upriličenoj nakon dodele nagrada Zlatni globus.

"Loren i Džef su provodili dosta vremena zajedno prošle godine, a to je proteklih meseci počelo još češće da se događa. U početku je bilo društveno tu i tamo na zabavama, ali vreme koje provode zajedno je definitivno evoluiralo, zbog čega se podižu obrve. Džef je takođe upoznao malu grupu Loreninih drugarica. Njih dvoje su sada baš bliski", javlja "Miror".