Seks, sado mazo, domino,
Shutterstock, ilustracija
Seks, sado mazo, domino,

Shutterstock, ilustracija

Seks, sado mazo, domino, , Foto: Shutterstock, ilustracija

Ta žurka je bila namenjena samo lepim i mršavim parovima i slobodnim ženama ispod 40 godina.

Odmah na samom početku, Ines počinje sa sočnim i eksplicitnim opisima sa žurke. U blizini njega, neku ženu, sa spuštenim gaćicama do članaka, oralno je zadovoljavao muškarac na kolenima. Pored nje, nalazio se muškarac kog je zadovoljavala devojka. Ispred Ričarda nalazila su se dva velika kreveta na kojima su se u ekstazi previjala mnoga gola tela.

Organizatori su u žurku opisali kao "intimni senzualni ambijent koji je uvek čaroban" koji privlači egzotični miks londonskih, mladih profesionalaca. Žurke se ne održavaju redovno, već jednom u par meseci. Reč je o događaju namenjenom samo parovima i ženama koje nemaju nikoga. Prema tome, slobodni muškarci nisu dobrodošli. Ričard i njegova koleginica su stoga glumili par kako bi se pojavili. Kao par platili su 45 evra za učestvovanje.

Noć pre žurke došao im je mejl s adresom žurke koja se održavala na tajnom mestu u središtu Londona. Informisali su ih da će biti 93 para i 14 slobodnih žena. Propisan je bio i formalni dres kod, odela i slično za muškarce i koktel haljine i večernja odeća za žene. Kada su došli na mesto orgija, oko 22.30 glavni deo kluba je bio pun parova koji su se odmeravali. Svi prisutni su bili ispod 40 godina. Ričard tvrdi da je prostor bio otmen, sofisticiran i dekadentan. Na plesnom podijumu strateški su bile smeštene šipke za ples, a na kraju glavnog bara nalazilo je područje obasjano svetlom sveća, s dva velika kreveta.

Tako su upoznali Džesiku (22) i Dejvida (26). Dok joj dečko radi u vojsci, Džesika sme da spava s drugim muškarcima koliko god želi. Bio im je treći put da su posetili ovakvu žurku. Dejvid im je objasnio da akcija počinje tako što sednete na ugao kreveta i pričekate dok neko željan akcije ne dođe do vas. Džesika je prve noći spavala s četiri ili pet muškaraca te dve ili tri devojke, a on je samo gledao, jer ga to pali. Drugi par rekao je da nije sve sjajno kako se čini. Devojka je priznala da je jednom prilikom bila ljubomorna jer je njen dečko imao seks sa drugom pred očima, a ona mu to nije dozvolila.

Pročitajte još:

Nezavisno od toga što je akcija započela i svi su imali seks, niko nije prisiljavao Ričarda i njegovu koleginicu da se pridruže, tako da su mogli mirno da gledaju. Uglavnom niko nije bio u alkoholisanom stanju, niti je iko koristio ilegalne supstance koje menjaju svest kako bi se opustio.

Kada su se otišli da odmore od gledanja toliko prizora seksa do prostora za pušenje cigareta, upoznali su dva engleska para koji inače žive u Nemačkoj. Prisustvovali su mnogim sličnim žurkama, ali nemaju seks tu, već pokupe brojeve parova s kojima se onda privatno druže u hotelima.

I dok je pogled na masovne orgije bio nadrealan, Ričard kaže da je jednako pamtljiv bio i miris. Naime, intenzivan vonj masovnog seksa pratiće ga zauvek. Oko 3 sata ujutru, kada je žurka bila pri kraju, Ričard je žudio za pivom i jelom. Nakon takvog iskustva, brojeve koje je dobio te noći brzo je obrisao.

 

Komentari (4)

nedjo

17.10.2018 00:12

kako dase ja prijavim tamo na tu žuraju?

alo mile

17.10.2018 07:44

@nedjo - moraš brkove obrijati

cale

17.10.2018 10:41

Sodoma i gomora

ma da

19.10.2018 14:57

na svadbu bio sarmu nije probao