Milan Stefanović
Printscreen/rts
Milan Stefanović

Printscreen/rts

Milan Stefanović, Foto: Printscreen/rts

 

* Video je kovertu staru 15 godina

* Milan Stefanović iz Šapca doživeo je pravo iznenađenje

*Za deceniju i po puta promeilo se ime države, promenila se i cena otkupa

Pošto ništa nije naručivao, niti očekivao, kada je primio pošiljku "Post ekspresa" koja je nosila njegovo ime i adresu, Milan Stefanović iz Šapca je bio zatečen. Iznenađenje je bilo još veće kada je u dostavi video staru, pohabanu kovertu koja mu je poslata jula 2004. godine iz Novog Sada.

 

- Zamislite da posle 15 godina stigne na istu adresu, jer se nisam ni selio, niti se menjala adresa, a što je najzanimljivije isti je poštar svih 15 godina i još uvek na našem reonu nosi poštu - priča iznenađeni primalac pošiljke.

Kovertu na kojoj je nekoliko puta upisan datum o neisporučenoj pošiljci, čak i 700 dinara za otkupninu, Milan kaže nikada nije video. I pre 15 godina i danas upućena je iz Novog Sada. Za deceniju i po puta promeilo se ime države, promenila se i cena otkupa. Sada je 1.600 dinara.

Pročitajte još:

 

- Da stigne pismo iz Srbije, Novi Sad - Šabac, 60 kilometara, al' draga uspomena, vredelo je čekati ovih 15 godina - kaže Milan.

U pismu su samo fotografije, zabeležene 4. jula u Šapcu nakon baražne utakmice za opstanak u Drugoj ligi između domaće Mačve i Mladost Luks iz Lukićeva. Pobede Mačve i kolega fudbalskih sudija Milan se seća, ali ni posle 15 godina ne zna ko mu je poslao pismo.

- Kad sam video ko je na fotografijama, ovo vredi, ne postoji bogatstvo koliko vredi ova slika, da sam je dobio tad, izgubio bi, sada ću je uveličati i stajaće na zidu do kraja mog života uveličana sa mojim sportskim prijateljima - navodi Milan Stefanović.

Vrućina nas neće napustiti sve do ovog datuma, a onda nam bukvalno preko noći stiže teška ledara!

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/M.Č. DATUM I VREME: 23.10.2019. 07:07 - 23.10.2019. 07:33 U Srbiji se danas, posle svežeg jutra, očekuje sunčano i toplo vreme s temperaturama znatno iznad proseka za ovo doba godine, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije. kiša, nevreme, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Vetar slab i umeren, jugoistočni.

 

Uz pošiljku od pre 15 godina, Milan kaže obradovao bi se i objašnjenju. Zato poštansko sanduče otvara redovno, jer ko zna možda će mu iz Novog Sada, na već poznatu adresu, stići još koja uspomena.

BONUS VIDEO: Govor predsednika Vučića na vojnom aerodromu