Pecaroši, pecanje, reka,
Tanjug
Pecaroši, pecanje, reka,

Tanjug

 Foto: Tanjug

 

* Drama trajala više od pola sata

* Pecaroši na Tisi šokirani

* Sve se dogodilo u subotu oko 15.30 časova kod ostrva uzvodno od Кanjiže

 

Čongor Ožvar (29) iz Кanjiže upecao je soma kapitalca teškog 98 kilograma, dugog 245 centimetara na Tisi kod Kanjiže.

On kaže da je soma grdosiju upecao u subotu oko 15.30 časova kod ostrva uzvodno od Кanjiže, vertikalnom varaličarskom tehnikom i da mu je trebalo oko pola sata da ga izvadi u čamac.

Leskovčaninu lopov ukrao telefon, a onda mu je poslao poruku zbog koje je cela Srbija u čudu!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 22.09.2019. 23:57 Leskovčanin ne želi da lopova prijavi u policiju već da ga nagradi ako mu vrati telefon jer se u njemu nalaze bitni poslovni podaci. Foto: Alo!/ Rajko Ristić Ovaj Leskovčanin je ponudio "nagradu" od 5.000 dinara "poštenom lopovu" ukoliko mu on vrati telefon koji, inače, na slobodnom tržištu košta od 150 do 200 evra, navodi Jugmedia.

Sportskom ribolovcu iz Кanjiže ovo nije prvi ulov ovako krupnog soma.

Pre 11 meseci Ožvar je na Tisi takođe imao sreću da upeca kapitalca koji je težio 78,23 kilograma i bio dug 208 centimetara. Ožvar je sportski ribolovac od malih nogu iz zadovoljstva, a kao i u slučaju lane upecanog kapitalca, i ovog soma koji je teži bezmalo za 20 kilograma, posle slikanja vratio u Tisu.

Osvedočeni mladi sportski ribolovac ističe da je to njegov doprinos u očuvanju ribljeg fonda u reci.

MLADA HTELA DA TESTIRA IZABRANIKA, PA OSTALA BEZ NJEGA! Neutešno je plakala na ulici nakon što se on okrenuo i otišao zauvek! (VIDEO)

Da u reci Tisi ima krupnih primeraka somova, potvrđeno je i na ovogodišnjem prvom svetskom prvenstvu u lovu somova bućkom, koje je održavano još na vodama Dunava i Zvorničkog jezera.

Pročitajte i:

 

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu