Devojka, žena, stres
Shutterstock
Devojka, žena, stres

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

U vezi sam sa muškarcem starijim od mog oca. Kad je mama pitala kako izgleda moj dečko, pokazala sam joj fotografiju njegovog sina na mom telefonu.

To je bio vrtlog ljubavne veze, ali on ima 50 godina i oženjen je, a ja imam 20 godina i nisam sigurna šta sam mu. Naša veza je počela slučajno kada mi je u supermarketu ispala flaša sosa. Razbila se i počela sam da plačem. On je prišao i utešio me.

Nakon toga nastavili smo da nalećemo jedno na drugo, počeli smo da ćaskamo i otkrili smo da se slažemo. Sve se to brzo dogodilo i postali smo strastveni ljubavnici. Rekao mi je da se efektivno razvodi jer ne živi sa suprugom, iako još imaju prijateljsku vezu sa decom.

Imaju četvoro dece - sina koji je stariji od mene, dvoje tinejdžera i devetogodišnjaka.

Moji roditelji stalno govore da me nikada nisu videli toliko srećnu kao što sam ovih poslednjih nekoliko meseci, ali tada sam na njegovom telefonu pronašla eksplicitne SMS poruke između njega i bivše, govoreći koliko su im seksualno nedostajali i šta bi voleli da rade u krevetu.

Poludela sam i rekao je da je to samo rekao jer je zabrinut zbog starosne razlike između nas i straha da se nećemo snaći. Povukla sam se nedelju dana i sada svaki dan provodi izvinjavajući se i govoreći koliko žali zbog svoje glupe greške.

Kaže da se više ne može boriti sa svojim osećajima prema meni. Ali njegova supruga ne zna ništa o meni i još uvek mu piše prilično često, što mi smeta Kaže da se plaši da ga može zaustaviti da vidi svog devetogodišnjeg sina.

Verujem da me voli, ali osećam se veoma zbunjeno. I još uvek ne znam kako će moja porodica reagovati. Moji prijatelji misle da je prestar i da će se on teško družiti sa njima.